• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Cursus Spaans: leer als ondernemer een wereldtaal!

ingovandriel
  | 
2 december 2021

Ondernemen is topsport, dat weet jij waarschijnlijk als geen ander. Maar het is tegelijkertijd ontzettend leuk. Zeker wanneer je steeds meer groeit met je bedrijf. Waar jij ooit begon als Nederlandse eenmanszaak, handel jij inmiddels misschien wel internationaal! Hoog tijd om via een NHA opleiding je horizon te verbreden. Als ondernemer moet je jezelf immers wel verstaanbaar kunnen maken! In dit artikel lees je alles over de cursus Spaans die de NHA aanbiedt.  

Waarom een cursus Spaans volgen? 

Er zijn verschillende redenen waarom je als ondernemer meerdere talen zou moet spreken, in het bijzonder de Spaanse taal. Spaans is namelijk een wereldtaal. Bovendien is een cursus Spaans voor iedereen een goede manier om meer te leren over de Spaanse cultuur. Wist je dat Spaans (na Mandarijn) de meest gesproken moedertaal ter wereld is? Dat betekent dat je je na een cursus verstaanbaar kunt maken in ontzettend veel landen en bij heel veel verschillende mensen. Dat zal je carrière gegarandeerd een boost geven. Bovendien kost een NHA opleiding niet veel geld. Je investeert uiteraard wel in het leren van de Spaanse taal (in de vorm van moeite en tijd), maar niet in de vorm van een groot geldbedrag. Dat scheelt! 

Dus nog even op een rijtje: 

✅ Als ondernemer kun je jezelf in veel meer landen verstaanbaar maken; 

✅ Het is gemakkelijker om internationaal te gaan met je bedrijf na deze cursus; 

✅ Spaans is een wereldtaal (de op één na meest gesproken moedertaal ter wereld); 

✅ Een cursus is niet duur wanneer je deze als NHA opleiding volgt; 

✅ Laten we eerlijk zijn: de Spaanse taal is ook heel mooi! 

Over de NHA opleiding ‘cursus Spaans’

Ben je geïnteresseerd in een cursus Spaans van de NHA? Tijd voor een NHA opleiding review. De cursus wordt met een 4.5 uit 5 sterren beoordeeld door studenten. Zij hebben dankzij deze NHA opleiding in het Spaans leren lezen, luisteren en schrijven. Het is namelijk heel goed mogelijk om Spaans te leren, zelfs als je geen Spaanse roots hebt of niet over een talenknobbel beschikt. Het is gemakkelijker dan je zou denken, zeker door het leersysteem van de NHA. Bovendien kun je altijd eerst een proefles volgen of de cursus 15 dagen gratis uitproberen. Vind je het toch te ingewikkeld, dan zit je nergens aan vast. 

Tijdens de cursus leer je hoe je jezelf verstaanbaar maakt in dagelijkse en veelvoorkomende situaties in Spanje. Zo kun jij binnen de kortste keren een basisgesprek Spaans voeren. De grammatica wordt redelijk eenvoudig gehouden. Alleen wanneer het nodig is ga je verder de diepte in. Je zal merken dat je er vanzelf behendiger in wordt en dat een cursus Spaans niet alleen interessant, maar ook heel leuk kan zijn! Je woordenschat groeit namelijk muy rapido en dat is heel gunstig voor jou als ondernemer. 

Waarom een NHA opleiding volgen?

Dus waarom zou je je cursus Spaans als NHA opleiding volgen? Daar zijn meerdere redenen voor. Een NHA opleiding kun je in je eigen tempo volgen, lekker vanuit huis. Je hoeft dus niet naar een locatie toe. Het kan gewoon online of vanuit het werkboek dat je per post ontvangt! Bovendien is NHA de best beoordeelde online opleider van Nederland. Je hebt daardoor al direct een streepje voor. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is het daarmee eens. Het heeft NHA erkend als opleider op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het voortgezet onderwijs. 

Cursus Spaans online; gemakkelijk vanuit huis 

‘Cursus Spaans Amsterdam’ en ‘Cursus Spaans Rotterdam’ zijn veelgebruikte zoektermen in Google. Maar je hoeft helemaal niet de deur uit om deze mooie taal te leren. Met een cursus Spaans online haal je de flamenco, paella en sangria naar je eigen woonkamer. Je kunt daar in alle rust en op je eigen tempo aan de slag met het leren van je eerste Spaanse woorden. Que bueno!  

Bovendien krijg je tijdelijk een gratis taal app bij je cursus Spaans online. Daarmee leer je over meer dan 50 verschillende onderwerpen (waaronder familie, eten en reizen). Dit betekent dat je 50 uur extra oefenmateriaal aangeboden krijgt. Nu hoef je die niet in 12 maanden door te spitten, want je behoudt vijf jaar toegang tot deze app. Zo kun je na het afronden van je cursus blijven oefenen en steeds beter worden in deze mooie taal. 

Het is dé cursus Spaans voor beginners

Hola, ¿que tal?, is een van de eerste zinnen die je zal leren. Deze cursus Spaans voor beginners neemt je stap voor stap mee en verrijkt je woordenschat met het uur. Hierbij leer je onder andere over hoe je in het dagelijkse leven iemand begroet, vragen stelt en afscheid neemt, maar ook hoe het Spaanse alfabet in elkaar steekt, hoe het zit met grammatica en hoe je jezelf verstaanbaar maakt in het openbaar vervoer. Je hebt geen speciale vooropleiding nodig om de cursus Spaans voor beginners te volgen via een NHA opleiding. 

Ook geschikt voor gevorderden!

Ben jij al een stuk verder dan de basis? Of heb je de cursus Spaans voor beginners al afgerond? En wil jij jezelf als ondernemer verder ontwikkelen in deze wereldtaal? Dan zou je voor een combinatie van beginners + gevorderden kunnen kiezen. Dit complete pakket is voordeliger en neemt je nog verder mee op reis door España. Met de cursus Spaans voor gevorderden perfectioneer je jouw uitspraak en kennis van de Spaanse taal en ervaar jij no problemo wanneer je voor je bedrijf in Spanje bent. Zo wordt onder andere gefocust op het voeren van een telefoongesprek en het maken van afspraken, maar worden ook situaties nagebootst waarbij je in het verkeer, in winkels of in restaurants bent.  

Cursus Spaans ervaringen van anderen 

Ben je benieuwd naar wat anderen vinden van deze NHA opleiding? Amanda vertelt in haar cursus Spaans review dat zij het een hele interessante en leuke cursus vindt. Dat komt vooral doordat het lesmateriaal zo duidelijk is en je dit zowel online als vanuit je werkboek kunt bestuderen. Over de begeleiding van haar Spaanse docent is zij ook tevreden. Haar huiswerk wordt vaak binnen een paar uur al nagekeken, zodat zij snel weer verder kan met haar cursus Spaans. 

Leo vertelt dat hij heel tevreden is. “Alles is duidelijk, ook de mappen die je thuis ontvangt.” Hij vindt het handig dat hij zowel uit die mappen kan werken als een online les kan volgen. Zo neemt hij de cursus Spaans met gemak overal mee naartoe. Leo vindt het ook fijn dat hij feedback kan geven aan zijn docent. Zo heeft hij haar laatst een tip gegeven over dat hij wel wat meer uitleg wenst tijdens het nakijken van zijn huiswerk. “Gelukkig ging zij daar direct mee aan de slag. Nu ervaar ik deze cursus nog positiever!”  

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over de cursus Spaans? Lees dan even verder. 

1. Wat zijn de zes wereldtalen?

De zes wereldtalen zijn Arabisch, Chinees, Engels, Frans, Russisch en Spaans. Het is daarom heel verstandig een cursus Spaans te volgen. Mocht je interesse hebben in het leren van meer talen, dan kun je ook een NHA opleiding volgen in de overige wereldtalen. 

2. Is Spaans leren moeilijk? 

Spaans leren is niet moeilijk wanneer je de juiste cursus volgt. Bij de NHA opleiding wordt alles heel duidelijk uitgelegd en de cursus heeft een duidelijke structuur. Daardoor word je stap voor stap door het proces begeleid en krijg jij de Spaanse taal ook onder de knie. 

3. Ontvang je een diploma na de cursus Spaans van de NHA? 

Ja, na het afronden van de cursus Spaans kun je een diploma ontvangen. Hiervoor moet je het examen met een voldoende afronden. Als je slaagt ontvang je het NHA-instituutsdiploma. Je bent niet verplicht om examen te doen. Als je je huiswerk voor de cursus Spaans met een voldoende als gemiddelde afsluit, krijg je een NHA-getuigschrift voor €29,-. 

4. Hoeveel kost deze cursus Spaans?

De kosten voor de cursus Spaans bedragen €189,-. Wil je liever begeleiding tijdens het volgen van deze NHA opleiding? Dat is ook mogelijk. Je hoeft het niet alleen te doen! De cursus met hulp kost €229,-. 

5. Wat gebeurt er als ik niet slaag voor de cursus Spaans?

Slaag je niet voor het examen of heb je na de cursus Spaans een onvoldoende als gemiddeld cijfer? Je mag altijd herkansen. Lukt het toch niet, dan kun je je lesgeld terugkrijgen. Lees de voorwaarden hiervoor op de NHA website. 

6. Hoelang duurt de NHA opleiding ‘cursus Spaans’? 

Studeer je 4 uur per week, dan kun je de cursus in 12 maanden afronden. Natuurlijk bepaal jij zelf het tempo. Wil je sneller gaan, dan kan dat ook. Heb je meer tijd nodig? Neem die dan. 

Artikel uit de categorie:
Geen categorie

0 Reacties op "Cursus Spaans: leer als ondernemer een wereldtaal!"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos