• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Business coach Den Haag gezocht? Hier moet je zijn!

Ben jij een startende ondernemer? En wil je graag hulp krijgen van een business coach Den Haag? Dat is heel verstandig. Een business coach helpt je namelijk sneller groeien met je onderneming, maar ook als persoon! Samen kun je sparren, reflecteren en verbeteren. Zo maak je minder onnodige fouten en worden er meer kansen duidelijk. Ben jij er klaar voor om iemand in de arm te nemen? Ik vertel je graag over mijn diensten als business coach!

Wat is een business coach?

Een business coach is iemand die met jou meekijkt in je onderneming. Je deelt je plannen en doelen met diegene, zodat jullie samen kunnen bekijken hoe ze gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast geeft een business coach je adviezen, feedback en denkt hij of zij in oplossingen. Daardoor hoef je geen fouten te maken die veel ondernemers wel maken. Jij hebt immers een extra paar ogen en oren bij je, om dat te voorkomen!

Verder is een business coach iemand die jou uitdaagt. Hoe sneller jij uit je comfortzone stapt, des te sneller je kunt groeien. Daarom is het heel waardevol om in zo’n coach te investeren. Je bedrijf heeft er niet alleen baat bij, maar jij zal jezelf als persoon ook beter kunnen ontplooien. Als je een goede match met iemand hebt, ten minste!

Een business coach Den Haag: altijd in de buurt!

Daarvoor is het allereerst belangrijk om een coach te zoeken die bij jou in de buurt opereert. Woon je in of vlak bij Den Haag? Dan wil je natuurlijk een business coach Den Haag vinden die jou kan helpen. Hoewel het tegenwoordig niet per se nodig is om dicht bij elkaar te wonen door online contactmogelijkheden, kan het wel fijn zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om de auto te pakken en elkaar face-to-face te spreken, als daar behoefte aan is. Geef vooral aan wat jouw wensen zijn. Dan kom je er snel genoeg achter of dit mogelijk is.

Wie is de beste business coach Den Haag?

Ik, Ingo van Driel, heb al ruim 20 jaar ervaring als ondernemer en business coach. Ik ben operationeel in heel Nederland, dus ik kan ook jouw business coach Den Haag zijn! Ik ben namelijk bereid om je op te zoeken, zodat we productief kunnen samenwerken. Maar (video)bellen kan natuurlijk ook!

Ik heb al heel veel bedrijven van binnen gezien, doordat ik op veel plekken kom. Ook heb ik verschillende bedrijven opgebouwd en succesvol gemaakt. Ik vind het bovendien geweldig om andere ondernemers te helpen door mijn kennis en ervaring met hen te delen. En juist daarom ben ik er ook graag voor jou.

Het is niet nodig om te struggelen aan het begin van je ondernemerscarrière. Als je weet hoe je bepaalde dingen kunt aanpakken, kun je zoveel sneller gaan. Dat laat ik heel graag aan je zien door de koppen bij elkaar te steken en de handen ineen te slaan. Ook jouw bedrijf kan een succes worden!

Mijn werkwijze

Als business coach Den Haag en omstreken, help ik jou op allerlei vlakken. Het is mijn missie om startende ondernemers te helpen bij de opbouw van hun bedrijf. Juist in die periode komt er namelijk veel op je af en je weet lang niet altijd even zeker wat je moet doen om succesvol te worden. Bovendien kan je veel vragen hebben of tegen problemen aanlopen. Ook in dat geval ondersteun ik je en ben ik er om je te helpen. Als je mij als business coach kiest, kan je mij altijd al je vragen stellen. Laat mij je dus helpen, want alleen is ook maar zo alleen!

De voordelen van een business coach Den Haag

✅ Ik heb 20+ jaar kennis en ervaring in het ondernemen, dus ik weet wat wel/niet werkt

✅ Ik ben een ervaren business coach, dus ik kan heel gericht helpen met allerlei problemen en vraagstukken

✅ Ik help je te reflecteren op factoren die jou een betere ondernemer kunnen maken

✅ Ik heb handige templates ontwikkeld die ik graag met je deel

✅ Mijn connecties kunnen jou wellicht nog verder helpen 

✅ Ik ben werkzaam in heel Nederland, dus ook in Den Haag (of ergens anders)

✅ In je eentje kan je misschien snel gaan, maar samen kom je veel verder!

Tip: je kunt ook mijn videocursus voor startende ondernemers volgen als je liever uitleg en tips in videovorm wilt.

Schakel nu een business coach Den Haag in!

Dus waar wacht je nog op? Wil jij het direct goed aanpakken? Of ben je al even bezig en kan je wel wat begeleiding gebruiken? Loop je vast op bepaalde zaken? Of merk je dat je niet overal even goed in bent als dat je van tevoren dacht? Geen zorgen, want ik help je graag!

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over een business coach Den Haag inschakelen? Hieronder staan de vragen die andere mensen erover hebben. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op, zodat ik met je mee kan denken!

1. Ik zoek een business coach in een andere stad, bij wie moet ik zijn?

Nog steeds bij mij! Ik ben namelijk werkzaam in heel Nederland. Ik ben daarom net zo goed jouw business coach Haarlem of business coach Amersfoort. Laat gewoon even weten wat jouw woonplaats is en dan stemmen we af hoe we de samenwerking aangaan. Op locatie of eventueel online!

2. Wanneer moet je een business coach Den Haag inschakelen?

Op elk moment dat jij denkt: ik heb hulp nodig. Voor elke ondernemer zal dit een ander moment zijn. Sommige mensen willen het eerst graag zelf proberen en zien daarna in dat zij niet alles alleen kunnen of willen doen. Anderen maken liever een kick-start door direct iemand in de arm te nemen die veel kennis en ervaring in het ondernemen heeft. Luister vooral naar je gevoel, want het is jouw onderneming en jouw avontuur.

3. Wat doet een business coach in Den Haag?

Als business coach in Den Haag, help ik ondernemers die aan de start van hun bedrijf staan. Niet alleen ondernemers die woonachtig zijn in Den Haag hoor, ik ben overal in Nederland actief. Zo kan ik zoveel mogelijk ondernemers bijstaan bij de zaken waar zij tegenaan lopen. Zijn dat marketing en sales? De financiën? Of wil je hulp bij het bijhouden van de administratie? Ik heb 20+ jaar ervaring, dus ik kan je overal over adviseren en informeren.

4. Wat kost een business coach in Den Haag?

Het tarief van een business coach Den Haag verschilt per coach. De meeste coaches rekenen een uurtarief tussen €50 en €200. Dit kan eventueel nog hoger zijn, afhankelijk van de ervaring die een business coach heeft. Het is vaak ook mogelijk om een traject te volgen, waarvoor je een vaste prijs betaalt. 

5. Wat levert een business coach in Den Haag mij op?

Heel veel. Je wordt namelijk niet alleen gewezen op mogelijke kansen die je kunt pakken. Tegelijkertijd word je behoed voor het maken van onnodige fouten. Daardoor ben je minder geld, energie en tijd kwijt aan het ondernemen en bereik je je doelen sneller!

6. Wie heeft een business coach in Den Haag nodig?

Eigenlijk elke ondernemer die het serieus wil aanpakken. Net zoals dat je op school van docenten leert, kun je in het ondernemen van een business coach ‘les krijgen’. Het is heel waardevol en bovendien een mooi proces. Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag om je bedrijf tot een succes te maken!

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos