• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Business coach Eindhoven gezocht? Hier moet je zijn!

business coach Eindhoven

Ben je als ondernemer op zoek naar begeleiding? Wil je graag samen sparren over hoe jouw onderneming een vliegende start kan maken? Of ben je al begonnen en wil je graag sneller gaan? Neem een business coach Eindhoven in de arm en leer hoe je kan vlammen! Ik, Ingo van Driel, ben een business coach met ruim 20 jaar ervaring. En ik bied mijn hulp graag aan, zodat jij verder komt!

Wat is een business coach?

Een business coach is iemand die weet hoe het ondernemen werkt. Hij of zij heeft het proces verschillende keren doorlopen en kan uit ervaring spreken. Als je iets maar vaak genoeg doet, leer je er namelijk heel veel van. En met die kennis en ervaring is het mogelijk om ook andere mensen te helpen. 

Veel ondernemers verlangen naar een sparringpartner. Iemand die hen in de juiste richting stuurt en die hen behoedt voor het maken van (grote) fouten. Heb jij die wens ook? En wil je graag leren van iemand die weet waar hij over praat? Dan is het dus heel verstandig om een business coach in de arm te nemen!

Een business coach Eindhoven: altijd in de buurt!

Als jij in (de buurt van) Eindhoven woont, dan wil je iemand die snel kan schakelen. Gelukkig kan business coaching tegenwoordig online plaatsvinden. Daardoor ben ik, Ingo van Driel, altijd in de buurt. Ik sta voor je klaar om je te helpen met belangrijke vraagstukken, maar ook met het oplossen van problemen. 

Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. 

Sterker nog: dat moet je helemaal niet willen!

Als ik jou kan vertellen wat wel en juist niet werkt, dan is het toch eigenlijk gek als je daar niets mee doet? Je hoeft niet alles klakkeloos aan te nemen, natuurlijk. En het is belangrijk dat jij je eigen weg in het ondernemen vindt. Elk proces is namelijk weer anders! Maar het is wel heel zinvol om te luisteren naar de ervaringen van mensen die je voorgingen. En daar ben ik een voorbeeld van!

Wie is de beste business coach in Eindhoven?

Ik durf mezelf de beste business coach in Eindhoven te noemen, omdat ik oprecht geef om jouw proces. Als wij gaan samenwerken, dan beloof ik je dat ik mij daar volledig voor inzet. Op de voorwaarde dat jij dat zelf ook doet, natuurlijk! 

Het is en blijft jouw proces, jouw bedrijf. En ik maak heel graag deel uit van dit avontuur door mijn steentje bij te dragen.

Mijn werkwijze

Als business coach en ondernemer is het mijn missie om andere (beginnende) ondernemers te helpen. Bij de start van een eigen bedrijf komt er heel veel op je af. Daardoor heb je vast al veel vragen. Het is heel fijn als je die vragen kunt stellen aan iemand die weet waar hij over praat. En die iemand, kan ik voor je zijn!

In je eentje kan je snel gaan, maar uiteindelijk kom je samen veel verder. Je hebt de hulp van andere mensen/ondernemers nodig, om te kunnen groeien met je bedrijf. Ik bied mijn diensten als business coach graag aan om jou hierbij te helpen. Zo zal je groeien met je onderneming, maar ook als persoon!

De voordelen van een business coach Eindhoven

✅ Ik weet waar ik over praat en wat wel/niet werkt in het ondernemen

✅ Ik ben een ervaren business coach, dus ik kan heel gericht helpen

✅ Je leert reflecteren op dingen die jou een betere ondernemer maken

✅ Je krijgt mijn handige templates aangereikt

✅ Ik heb contacten die jou wellicht ook kunnen helpen 

✅ Mijn werkveld omvat heel Nederland, dus ook Eindhoven (of een andere woonplaats)

✅ We kunnen sparren over problemen die zich voordoen en de vragen die je hebt

Tip: je kunt ook mijn videocursus voor startende ondernemers volgen als je liever uitleg en tips in videovorm wilt.

Schakel nu een business coach Eindhoven in!

Wil jij graag met mij aan de slag? Laten we samen een groot succes maken van jouw bedrijf, zodat je je droom kunt waarmaken! Ik kijk er naar uit om je te helpen met het structureren van processen, het oplossen van problemen én het ontdekken van kansen. 

Natuurlijk moet er wel een klik tussen ons zijn. Laten we daarom even kennismaken met elkaar. Dit is geheel vrijblijvend. We bespreken dan jouw wensen en de mogelijkheden van een samenwerking. Ik weet zeker dat er veel moois kan ontstaan als we hiermee aan de slag gaan!

Meest gestelde vragen

Ben jij er nog niet helemaal over uit of een business coach Eindhoven is wat jij nodig hebt? Bij de meest gestelde vragen hieronder kom je nog meer te weten. Maar neem gerust contact met mij op als je vraag er niet tussen staat. Ik help je graag verder!

1. Ik zoek een business coach in een andere stad, bij wie moet ik zijn?

Is een business coach in Eindhoven voor jou te ver weg? Geen zorgen. Ik ben operationeel in heel Nederland. Voornamelijk doordat we veel kunnen (video)bellen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar we kunnen ook face-to-faceafspreken, natuurlijk! Daarom ben ik ook de geschikte business coach Haarlem of business coach Groningen. Laat mij gewoon weten waar jij je bevindt. Dan vinden we wel een oplossing!

2. Wanneer moet je een business coach Eindhoven inschakelen?

Je kunt een business coach het beste zo vroeg mogelijk inschakelen. Bij de start van je bedrijf komt er namelijk ontzettend veel op je af. En het is zonde als je overweldigd raakt van al die informatie, dingen om rekening mee te houden en de beslissingen die je moet nemen. Ben jij van plan om een eigen bedrijf te starten? Of staat jouw bedrijf nog in de kinderschoenen? Dan is nu het perfecte moment om jouw business coach Eindhoven in de arm te nemen!

3. Wat doet een business coach in Eindhoven?

Een business coach Eindhoven, is jouw sparringpartner. Persoonlijk vind ik het belangrijk om ondernemers de juiste sturing en tips te geven, maar hen wel echt zelf beslissingen te laten nemen. Jouw bedrijf is immers jouw passie. Jij bent degene die er een succes van wil maken, dus jij blijft altijd in control. Mijn rol als business coach Eindhoven, is om je te adviseren en je te helpen ontwikkelen. Niet alleen als ondernemer, maar ook als persoon. Je eigen blinde vlekken zie je niet, maar ik kan je wel helpen om ze te ontdekken. Hoe minder belemmeringen, des te harder jij kunt knallen met je onderneming.

4. Wat kost een business coach in Eindhoven?

De gemiddelde kosten voor een business coach in Eindhoven zijn gebaseerd op een uurtarief. Dit kan per business coach verschillen. De kosten liggen vaak tussen de €50 en €200 per uur. Spreek je een pakketprijs of trajectprijs af? Dan krijg je wellicht korting. Dit zal per business coach verschillen. Als je benieuwd bent hoe ik dit aanpak, dan kun je altijd contact met mij opnemen!

5. Wat levert een business coach in Eindhoven mij op?

Veel. Heel veel. Een business coach heeft namelijk veel meer kennis en ervaring dan jij als startende ondernemer. En daarom is het belangrijk dat je openstaat om te leren. Doe je dat? En ben je niet te eigenwijs of koppig? Dan is de investering voor een business coach Eindhoven ontzettend waardevol en pluk je er gegarandeerd de vruchten van.

6. Wie heeft een business coach in Eindhoven nodig?

Elke (beginnende of ervaren) ondernemer, heeft baat bij een business coach. Woon jij in (de buurt van) Eindhoven en zoek je iemand die jou kan begeleiden? Iemand van wie je steun en feedback krijgt? Iemand die jou helpt om sprongen te maken met je onderneming? Dan is een business coach in Eindhoven wat je nodig hebt. Onthoud dat niet de slechte ondernemers een business coach inschakelen, maar juist de goede. Wie slim is, voorkomt namelijk dat hij of zij fouten maakt die anderen al gemaakt hebben. Wie echt wil vlammen, schakelt een business coach in. En als ik die coach voor jou mag zijn, weet ik zeker dat je grote sprongen zult maken!

 

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos