• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Business coach voor Vrouwen: Ingo van Driel!

Business coach voor vrouwen

Als vrouwelijke ondernemer heb je vaak meer behoefte aan verbinding en samenwerken, dan de meeste mannelijke ondernemers. Vrouwen begrijpen namelijk hoe ver je samen kunt komen – en dat het echt prima is om niet alles alleen te willen doen. Ik, Ingo van Driel, ben business coach voor vrouwen en mannen die graag verder komen met hun bedrijf. Ik help graag ondernemers die er écht voor willen gaan, bereid zijn om door te pakken en die niet bang zijn voor het onbekende. Gaan wij samen jouw ondernemersavontuur aan?

Wat is een business coach?

Een business coach is iemand die ondernemers helpt met het ondernemen. De reden dat jij bent gaan ondernemen, is waarschijnlijk omdat je veel plezier in je werk beleeft en zelfstandig wilt zijn. Toch kan het ondernemen zelf daarbij wel tegenvallen; het is iets dat je erbij moet doen, maar wat je misschien helemaal niet leuk of interessant vindt. Ik vind dat wel reuze interessant en ik help je er dan ook graag bij. Ik bied mij aan als business coach voor vrouwen en mannen die graag grote stappen maken in het ondernemerschap en die hun bedrijf net zo serieus nemen als dat zij zichzelf serieus nemen.

Een business coach voor vrouwen!

Nu denk je misschien: waar verschilt een business coach voor vrouwen van een business coach voor mannen? In de praktijk is er niet zoveel verschil als je zou denken. Wat wel heel belangrijk is als business coach voor vrouwen, is dat je niet alleen maar door raast en in de actiemodus zit. Vrouwen willen ook graag regelmatig afremmen en aanvoelen: dat is immers de vrouwelijke kracht die oh zo belangrijk is. Niet alleen in het ondernemen, maar in het hele leven! Als business coach voor vrouwen gun ik je die ruimte en tijd. Jij blijft namelijk altijd aan het roer staan van jouw bedrijf; ik ben er slechts om je te adviseren en te helpen waar dat nodig blijkt.

Wie is de beste business coach voor vrouwen?

Als je je afvraagt wie de beste business coach voor vrouwen is, heb ik een belangrijk stukje advies. Ga er niet automatisch van uit dat een vrouw de beste business coach voor vrouwen zal zijn. Ook mannen weten heel goed hoe zij vrouwen kunnen ondersteunen en motiveren; ik ben zelf een van hen! Ik vind het enorm interessant om vrouwen te mogen helpen in hun ondernemersreis. Voor mij is het namelijk net zo’n geweldig gevoel om een vrouwelijke ondernemer te laten slagen, als een mannelijke. Ben jij benieuwd hoe zo’n samenwerking er tussen ons uit zou kunnen zien? Neem dan even contact met mij op, zodat we kunnen sparren!

Mijn werkwijze

Wil je liever eerst meer lezen over mijn werkwijze? Dat kan ik goed begrijpen! Allereerst vind ik het belangrijk dat onze samenwerking voor beide partijen goed voelt. Geef daarom gerust aan wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat we die centraal kunnen stellen. Verder is duidelijke communicatie belangrijk in mijn ogen, en ik denk dat jij er als ondernemer ook zo over denkt. Als we weten wat we aan elkaar hebben, kunnen we onze krachten bundelen en jouw bedrijf naar de top helpen. Dat is immers waar het om draait!

De voordelen van een business coach voor vrouwen

✅ Ik weet waar ik over praat en wat wel/niet werkt in het ondernemen

✅ Ik ben een heel ervaren business coach, dus ik kan je gericht helpen op verschillende vlakken

✅ Je leert reflecteren op dingen die jou een betere ondernemer maken

✅ Je krijgt mijn handige templates aangereikt

✅ Ik heb contacten die jou wellicht ook kunnen helpen 

✅ Mijn werkveld omvat heel Nederland, dus ik werk ook bij jou in de buurt

✅ We kunnen sparren over alle problemen die zich voordoen en de vragen die je hebt

Tip: je kunt ook mijn cursus voor startende ondernemers volgen als je liever uitleg en tips in videovorm wilt.

Schakel nu een business coach voor vrouwen in!

Ben jij er klaar voor om je onderneming naar het volgende niveau te tillen? Wil je serieus aan de slag en successen behalen, zodat je doelen één voor één gerealiseerd worden en jij het leven kunt leven waar je zo naar verlangt? Dan raad ik je aan om contact met mij op te nemen. We kunnen samen kijken naar wat jij wilt bereiken en hoe ik daar aan bij kan dragen. Ik weet zeker dat er een succesvolle en fijne samenwerking kan ontstaan, als we allebei die klik voelen!

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over een business coach voor vrouwen? Bij de meest gestelde vragen hieronder vind je nog extra informatie. Heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met mij op om deze te bespreken.

1. Ik zoek een business coach in een bepaalde stad, bij wie moet ik zijn?

Ik profileer mij als business coach voor vrouwen, maar ook voor mannen. En voor mij maakt het niet uit in welke stad of welk dorp jij woont. Mijn werkveld omvat namelijk heel Nederland! En als je in het buitenland woont, kunnen we zelfs digitaal contact hebben tijdens het traject. Ik kan dus net zo goed jouw business coach Den Bosch zijn of jouw business coach Amsterdam, maar ook ergens anders ter wereld.

2. Wanneer moet je een business coach voor vrouwen inschakelen?

Eigenlijk is elk moment een goed moment om een business coach voor vrouwen in te schakelen, maar mijn advies is om dit zo snel mogelijk te doen. Nadat je je bedrijf bij de Kamer van Koophandel hebt ingeschreven, wil je natuurlijk goed van start gaan. Mijn ervaring wijst uit dat je die goede start het beste maakt met iemand die al veel ervaring en kennis heeft over het ondernemen. Ik ben die persoon graag voor jou.

3. Wat doet een business coach voor vrouwen?

Een business coach voor vrouwen doet hetzelfde als een business coach voor mannen. En dat is ondersteuning bieden tijdens het ondernemen, nuttige tips en adviezen delen en met je meedenken waar dat nodig blijkt te zijn. Als business coach voor vrouwen houd ik nog wel net wat meer rekening met jouw vrouwelijke kracht. Ik ben van mening dat je pas écht succesvol kunt zijn en je doelen zal behalen als je dat doet op een manier die voor jou goed voelt. Daarom respecteer ik jou als vrouw volledig en moedig ik je ook aan om het echt op jouw manier te doen.

4. Wat kost een business coach voor vrouwen?

Ben je benieuwd naar de kosten voor een business coach voor vrouwen? Die zullen per business coach wat verschillen, maar ik kan alleen spreken over mijn eigen tarieven. Ben je daar benieuwd naar? Neem dan even contact met mij op, dan vertel ik je meer over mijn business coach traject en de bijbehorende investering.

5. Wat levert een business coach voor vrouwen mij op?

Een business coach voor vrouwen levert je veel op. Denk aan de juiste adviezen en ondersteuning in het ondernemerschap, maar ook aan een luisterend oor en iemand die je vragen beantwoordt. Kijken we naar het financiële plaatje, dan kost een business coach je aan het begin geld, maar uiteindelijk verdient de investering zichzelf terug. Een business coach behoedt je namelijk voor het maken van onnodige fouten en helpt je je geld op de meest verstandige manieren te investeren.

6. Wanneer heb je een business coach voor vrouwen nodig?

Als jij een ondernemer bent die graag grote sprongen maakt en de weg naar succes en financiële onafhankelijkheid leuker wil maken, dan heb jij een business coach nodig. Als business coach voor vrouwen help ik je heel graag bij alle spannende momenten en vier ik samen met jou de successen in je carrière. Ik weet zeker dat jij nog veel meer uit je onderneming kunt halen dan dat je nu doet. En ik ben bereid om je te laten zien hoe dat mogelijk is.

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos