• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Business coach Utrecht gezocht? Hier moet je zijn!

Op zoek naar een business coach Utrecht om jou te helpen met je onderneming? Dat is een verstandig besluit! Als beginnend ondernemer komt er namelijk veel op je af. Soms zelfs zoveel, dat mensen het ondernemen te overweldigend vinden en stoppen. Jij wilt natuurlijk wél een succes maken van je bedrijf. Daarom doe je er goed aan om hulp te vragen. Ik, Ingo van Driel, ben ervaren business coach en ondernemer en ik help jou heel graag!

Wat is een business coach?

Een business coach is iemand die andere ondernemers helpt bij (de start van) hun bedrijf. Het is iemand die met een andere blik naar situaties kan kijken, waardoor er ruimte ontstaat voor verandering en verbetering. En omdat een business coach zelf veel ervaring heeft met ondernemen en mensen coachen, heeft niet alleen je bedrijf er profijt van. Je kunt je ook als persoon en als ondernemer ontwikkelen dankzij een business coach. Hij of zij kan jouw blinde vlekken aan je tonen, waardoor je ziet wat je tot dan toe (onbewust) deed en wat jou niet heeft geholpen of zelfs heeft belemmerd. Een goede business coach denkt met je mee, maar laat jou het echte werk doen. Zo groei je namelijk het meest.

Een business coach Utrecht: altijd in de buurt!

Wanneer je een business coach Utrecht inschakelt, dan heb je iemand te pakken die heel centraal in Nederland gevestigd is. Ik, Ingo van Driel, ben zo’n coach! Eigenlijk ben ik door heel Nederland werkzaam, maar aangezien jij specifiek in Utrecht op zoek bent naar hulp, laat ik graag van mij horen. Ik sta klaar om jou te begeleiden, feedback te geven en je vragen te beantwoorden. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Bovendien kunnen we – ondanks de eventuele afstand – altijd in contact blijven door met elkaar te (video)bellen.

Wie is de beste business coach Utrecht?

De beste business coach in Utrecht, dat ben ik! Waarom ik daar zo zeker van ben? Omdat ik meer dan 20 jaar ervaring heb als ondernemer en als coach. Ik heb al ontzettend veel ondernemers geholpen, bedrijven van binnen gezien en zelfs meerdere, eigen bedrijven opgericht. Daarom weet ik heel goed wat werkt en wat juist niet. En ik weet precies waar je allemaal rekening mee moet houden. Door mijn hulp hierbij te gebruiken, kan jij veel sneller groeien met je bedrijf.

Mijn werkwijze

Hoe ik te werk ga? Dat is heel simpel. Op een manier die past bij jou en je bedrijf. Elk bedrijf is namelijk anders en elke ondernemer is dat ook. Daardoor is elk business coaching traject ook anders! Laten we even sparren met elkaar om te ontdekken wat jij zoekt in een business coach Utrecht en hoe ik daar op kan inspelen. Ik weet namelijk zeker dat er iets heel moois ontstaat als we onze krachten bundelen en elkaar vertrouwen op deze mooie reis.

De voordelen van een business coach Utrecht

✅ Ik weet waar ik over praat en wat wel/niet werkt bij de start van een eigen bedrijf

✅ Ik ben een ervaren business coach, dus ik kan je heel gericht helpen in het ondernemen

✅ Je leert reflecteren op dingen die jou een betere ondernemer maken

✅ Ik heb templates ontwikkeld waar jij gebruik van kunt maken

✅ Mijn netwerk met contacten is wellicht ook interessant voor je

✅ Ik ben werkzaam in heel Nederland, dus ook Utrecht

✅ We kunnen sparren over alles waar je tegenaan loopt (echt alle vragen en problemen)

Tip: volg mijn videocursus voor startende ondernemers als je graag extra uitleg en tips in wilt.

Schakel nu een business coach Utrecht in!

Ben jij er klaar voor om je droom werkelijkheid te maken? Wil jij als ondernemer een vliegende start maken? En gebruik je daarbij graag mijn hulp, kennis, ervaring en inzichten? Ik kom heel graag met jou in contact, om te horen wat je doelen zijn. Ik weet namelijk zeker dat je die kunt bereiken als je de juiste begeleiding en tools krijgt!

Meest gestelde vragen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het nut van een business coach Utrecht? Hieronder staan de meest gestelde vragen over het onderwerp. Lees dus nog even verder om je meer te verdiepen. Zodra jij je keuze hebt gemaakt, hoef je maar één ding te doen en dat is contact met mij opnemen. Ik help je namelijk heel graag.

1. Ik zoek een business coach in een andere stad, bij wie moet ik zijn?

In welke stad jij een business coach zoekt, dat maakt voor mij niet uit. Ik ben namelijk operationeel in heel Nederland. Dat wil zeggen dat ik net zo goed jouw business coach Groningen of business coach Amsterdam kan zijn. Laat mij weten waar jij je bevindt, zodat we een passend plan kunnen maken met elkaar.

2. Wanneer moet je een business coach Utrecht inschakelen?

Vooral als je hulp wilt bij het opstarten van je eigen bedrijf. Dit kan namelijk best wel eenzaam voelen. Tegelijkertijd is een business coach nuttig als je je graag verdiept in persoonlijke groei. Je bedrijf heeft er namelijk niet alleen profijt van, maar jij als persoon en als ondernemer ook.

3. Wat doet een business coach in Utrecht?

De taken van een business coach zijn heel divers. Aan het begin zal ik vooral een informerende en sturende rol aannemen. Maar hoe meer ervaring jij opdoet en hoe beter het met je bedrijf gaat, des te meer jij zelf aan het roer kunt gaan staan. Zonder dat je mij nog nodig hebt! Mijn rol zal dan langzaamaan veranderen in een ondersteunende, maar je mag mij natuurlijk altijd benaderen wanneer je toch ergens tegenaan loopt of vragen hebt. Daar ben ik immers voor!

4. Wat kost een business coach in Utrecht?

De kosten voor een business coach Utrecht lopen nogal uiteen. De meeste coaches hanteren een uurtarief. Dat ligt gemiddeld rond de €50 tot €200, maar het kan wat afwijken. Het is vaak verstandiger (en voordeliger) om een pakketprijs of trajectprijs af te spreken. Dit is in verhouding tot het ‘uurtje-factuurtje principe’ voordeliger.

5. Wat levert een business coach in Utrecht mij op?

Meer dan je je op dit moment kunt voorstellen. Gaandeweg kom je in het ondernemen namelijk allerlei situaties, mensen en zaken tegen waar je nu nog geen weet van hebt. Een business coach helpt jou voor te bereiden op dingen die komen gaan, om problemen op te lossen en om kansen te pakken. Zie een business coach als een extra paar ogen die met je meekijken, zodat je er echt alles uithaalt wat erin zit.

6. Wie heeft een business coach in Utrecht nodig?

Jij, waarschijnlijk. Anders kwam je niet op deze pagina terecht. Wil jij graag hulp bij de start van je bedrijf? Of ben je al even bezig en loop je vast? Neem contact met mij op en vertel mij over jouw situatie. Dan komen we er snel genoeg achter of ik jou de hulp kan bieden die je nodig hebt. Aan mijn ervaring en kennis zal het in elk geval niet liggen; hopelijk hebben we ook een klik met elkaar en kunnen we snel van start gaan!

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos