• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Business coach Amsterdam gezocht? Ik help je graag!

Business Coach Amsterdam

Voor een perfecte en vlammende start met je bedrijf, heb je hulp nodig. Niemand doet dit helemaal alleen, want als starter weet je nu eenmaal (nog) niet alles. En dat hoeft gelukkig ook niet. Als business coach help ik ondernemers om de juiste richting op te gaan en veelvoorkomende fouten te voorkomen. Ik heb het namelijk al heel vaak meegemaakt in de praktijk, dus ik weet precies wat je wel en juist niet moet doen. Ben je op zoek naar een fijne business coach Amsterdam om jou te begeleiden tijdens dit spannende proces? Ik vertel je graag meer over wat ik voor jou kan betekenen!

Wat is een business coach?

Een business coach is in feite iemand die (startende) ondernemers helpt met hun bedrijf. Als ondernemer komt er namelijk heel veel op je af en je weet lang niet altijd wat de beste keuze is. Begeleiding en handige tips zijn daarom erg welkom. Dit geldt overigens niet alleen bij de start van je onderneming, maar ook wanneer je al een tijd – of zelfs heel lang – bezig bent. Een business coach heeft namelijk veel ervaring en kan bepaalde onzekerheden bij je wegnemen. Niet alleen op het gebied van ondernemen, maar ook op het persoonlijke vlak. Veel ondernemers schakelen zo’n coach dan ook in om te groeien als ondernemer én als persoon.

Een business coach Amsterdam: altijd in de buurt!

Neem je een business coach in de arm, dan wil je natuurlijk wel dat diegene een beetje in de buurt woont. Als je in (de buurt van) Amsterdam woont, dan heeft een business coach in Amsterdam de voorkeur. Je kunt dan gemakkelijk met elkaar afspreken. Bovendien voelt het vertrouwd. Weet dat er veel business coaches zijn die zich beschikbaar stellen. Maar natuurlijk is er verschil in kwaliteit. Ook zal je niet met elke coach een klik voelen – en die klik is wel heel belangrijk als je er een succesvolle en duurzame samenwerking uit wilt slepen.

Wie is de beste business coach Amsterdam?

Daarom is het belangrijk om op zoek te gaan naar de beste coach voor jouw situatie. Als ervaren business coach help ik ondernemers al jaren met de start van hun bedrijf. En met alle zaken die zich in de periode daarna voordoen. Ik ben werkzaam in Amsterdam en kan daarom ook helpen bij de start van jouw onderneming. Ik vertel je er graag iets meer over.

Mijn werkwijze

Mijn naam is Ingo van Driel en ik heb het mijn missie gemaakt om ondernemers te helpen. Ik weet hoeveel er op je afkomt wanneer je met een eigen bedrijf start. Je hebt waarschijnlijk heel veel vragen, maar aan wie moet je die stellen? En waar kun je terecht voor zaken zoals het opstellen van een ondernemingsplan of het regelen van juridische zaken? 

Veel ondernemers doen graag alles alleen, maar je ontdekt snel genoeg dat dat niet werkt. Je hebt nu eenmaal hulp van anderen nodig om te groeien. En ik ben de business coach die jou graag helpt met je bedrijfsgroei én persoonlijke groei!

De voordelen van een business coach Amsterdam

✅ Ik weet waar ik over praat en wat wel/niet werkt

✅ Dankzij mijn ervaring als business coach kan ik jou gericht helpen

✅ Ik laat je reflecteren op zaken die jou een betere ondernemer zullen maken

✅ Je kunt gebruikmaken van mijn handige templates

✅ Ik heb allerlei contacten die jou wellicht ook kunnen helpen 

✅ Mijn werkveld omvat heel Nederland, dus ook jouw woonplaats

✅ We kunnen samen sparren over problemen die zich voordoen

✅ Je kunt ook mijn videocursus voor startende ondernemers volgen als je extra uitleg en tips wilt

Schakel nu een businesscoach in Amsterdam in!

Zie jij het zitten om samen aan de slag te gaan en jouw bedrijf goed onder de loep te nemen? Ik kijk er naar uit om je te mogen helpen om processen beter te structureren, problemen op te lossen en kansen te ontdekken. Wil je graag even kennismaken om te zien of er een klik tussen ons is? Neem dan gerust contact met mij op. Dan kunnen we (video)bellen of afspreken om je wensen te bespreken. Ik weet zeker dat daar een mooie samenwerking uit kan ontstaan!

Meest gestelde vragen

Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je nog andere vragen? De meest gestelde vragen staan hieronder, maar neem gerust contact met mij op of laat een reactie onder dit artikel achter. Ik sta je graag te woord!

1. Ik zoek een business coach in een andere stad, bij wie moet ik zijn?

Als je op zoek bent naar een business coach in Den Haag of een business coach in Eindhoven, dan kan je nog steeds bij mij terecht. Ik ben werkzaam door heel Nederland, dus ook in jouw provincie of woonplaats. Laten we even sparren en de mogelijkheden bespreken met elkaar!

2. Wanneer moet je een business coach Amsterdam inschakelen?

Er is geen goed of fout moment om een coach in te schakelen. Mijn advies is wel om dit zo vroeg mogelijk te doen. Hoe gerichter jij aan de slag gaat, des te sneller je succes boekt. En omdat een coach jou kan behoeden voor veel gemaakte fouten, zal je bedrijf veel sneller van de grond komen. Ben je echter al een tijd bezig met ondernemen, maar loop je vast? Schakel dan alsnog een business coach in om jouw onderneming weer in de juiste banen te leiden.

3. Wat doet een business coach in Amsterdam?

Een businesscoach in Amsterdam is jouw sparring partner en leraar. Niet op een belerende manier, maar juist op een manier zodat jij kunt groeien. Niet alleen met je onderneming (en dus als ondernemer), maar ook in je persoonlijke leven. Wanneer je op een van die vlakken groeit, doe je dat automatisch ook op het andere vlak. Als business coach help ik je daar heel graag bij.

4. Wat kost een business coach in Amsterdam?

De gemiddelde kosten voor een business coach in Amsterdam, verschillen nogal. Vaak geldt er een uurtarief. De kosten liggen gemiddeld tussen de €50 en €200 per uur. Maar je kunt ook een pakketprijs of trajectprijs afspreken. Dit zal per business coach verschillen.

5. Wat levert een business coach in Amsterdam mij op?

Een business coach levert je ontzettend veel waarde op. Zo zal je veel sneller stappen zetten in je onderneming en vooruitgang boeken. Tegelijkertijd word je gewaarschuwd voor het maken van fouten. Daardoor zijn er minder tegenslagen op je pad. Ook dat voert het tempo op en zorgt ervoor dat je veel succesvoller wordt!

6. Wanneer heb je een business coach in Amsterdam nodig?

Als je een (beginnende) ondernemer bent, heb je een business coach nodig. Of dat nu in Amsterdam of in een andere woonplaats is. Het is dé persoon die jou helpt om sprongen te maken, vooral wanneer je aan het begin zelf nog niet zoveel kennis en ervaring hebt. Wil jij graag groeien met je bedrijf en ook groeien als persoon/ondernemer? Neem dan maar van mij aan dat je absoluut een business coach nodig hebt!

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos