• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Online boekhouden wordt kinderspel met Myfinance!

ingovandriel
  | 
25 februari 2023

Ben je op zoek naar een manier om je financiën op de meest efficiënte en stressvrije manier bij te houden? Online boekhouden lijkt misschien een vervelende bijkomende klus, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met een goed programma wordt online boekhouden kinderspel. Myfinance maakt je boekhouding eenvoudig en overzichtelijk. Dit populaire boekhoudprogramma is speciaal ontwikkeld om je te helpen je bedrijfsfinanciën in één oogopslag te begrijpen en beheren. En het beste is: je kunt het volledige programma gratis uitproberen met een proefabonnement. Hoe jij hier als ondernemer van kunt profiteren? Lees maar mee!

Hoera, een eigen bedrijf!

Een eigen bedrijf starten is een grote stap in je carrière. Als zelfstandig ondernemer komt er veel op je af en je wilt je zaken goed voor elkaar hebben. Dus ook je boekhouding. Maar menig zzp’er is daar een beetje vies van. Boekhouden wordt vaak gezien als dat ene klusje dat ‘ook nog moet gebeuren’. Een klus die je eigenlijk liever aan iemand anders overlaat. Maar toch is het noodzakelijk om je financiën goed op orde te houden. Daarmee maak je het jezelf alleen maar gemakkelijker.

Wat is boekhouden precies?

Boekhouden biedt een helder overzicht van je onderneming en inzicht in je financiën. Je kunt het eigenlijk wel zien als de ruggengraat van je bedrijf: het laat je zien hoeveel geld je binnenkrijgt en waar je geld heen gaat. Hiermee behoud je het inzicht in en de controle over je financiën. Het gevolg is dat je beter beslissingen kunt nemen en je je kunt richten op groei. Een goede boekhouding geeft zekerheid en rust.

Boekhouden: hoe doe je dat?

Voor veel zzp’ers is dit een lastige vraag. De keuze aan boekhoudprogramma’s is enorm en het vinden van de juiste oplossing voor je bedrijf kan daardoor nogal een uitdaging zijn. Het is belangrijk om het programma te vinden dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en dat je bedrijfsgroei ondersteunt. Het vinden van een goed online boekhoudprogramma maakt je leven als zzp’er een stuk eenvoudiger en geeft je alle rust je te concentreren op de kern van je onderneming.

Kosten besparen met een goed boekhoudprogramma

Voor iedereen, maar zeker als startende ondernemer, telt iedere euro. Daarom ga je in het begin waarschijnlijk het liefst op zoek naar een gratis boekhoudprogramma. Misschien ben je zelfs al begonnen met het welbekende gratis boekhoudprogramma “Excel”, waar veel zzp’ers in eerste instantie naar neigen. Maar je zult al snel merken dat gratis boekhouden zo monnikenwerk wordt. Bovendien heeft Excel niet de functies die een goed boekhoudprogramma wel heeft (en die het jou als ondernemer een stuk makkelijker maakt). 

Tijd besparen = geld besparen!

Daarom is het altijd aan te raden te zoeken naar een voordelig boekhoudpakket waarbij je profiteert van alle functies die je nodig hebt, zonder daar te veel voor te hoeven betalen. Onthoud dat ook voor online boekhouden geldt: goedkoop (oftewel gratis) is duurkoop. Want jouw tijd is geld waard. En als je tijd kunt besparen met een goed online boekhoudprogramma, dan is dat een slimme investering waarmee je uiteindelijk juist kosten bespaart.

Myfinance: dé boekhouder voor zzp

Moet je dan maar meteen voor een duur boekhoudprogramma kiezen? Zeker niet. Er bestaat echt wel goede én goedkope boekhoudsoftware. En als je ondertussen door al die verschillende boekhoudprogramma’s het bos niet meer ziet, dan is dat niet zo gek. Je kunt tegenwoordig talloze programma’s voor online boekhouden vergelijken, elk met eigen functionaliteiten en een ander prijskaartje. 

Myfinance is hét geavanceerde online boekhoudprogramma dat het boekhoudproces eenvoudiger en toegankelijker maakt dan ooit tevoren. Deze boekhouder voor zzp onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface, realtime updates en inzichtelijke rapporten. Bovendien is Myfinance geoptimaliseerd voor online boekhouden als eenmanszaak, waardoor je snel en eenvoudig inzicht in je financiën krijgt. Myfinance biedt een all-in-one oplossing voor je boekhoudbehoeften en maakt online boekhouden een fluitje van een cent. 

Hoe Myfinance je dagelijkse boekhouding vergemakkelijkt

Myfinance is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt daarom een eenvoudig te gebruiken interface. Het automatiseert je dagelijkse boekhoudtaken, waardoor je tijd bespaart en je je kunt richten op belangrijkere zaken. Met Myfinance krijg je inzicht in je financiële gegevens, waardoor je continu op de hoogte blijft van je inkomsten en uitgaven. Daarnaast kun je de boekhoudsoftware van Myfinance integreren met je andere bedrijfsapplicaties, waardoor je efficiënter kunt werken en tijd bespaart. Al deze kenmerken maken Myfinance een uitstekende keuze voor zzp’ers en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudige, effectieve en betrouwbare boekhoudoplossing.

online boekhouden

Veiligheid staat voorop

Misschien ben je wat huiverig om je financiële gegevens online te plaatsen. En terecht! Het is heel goed om hier voorzichtig mee te zijn. Bij Myfinance weet je echter dat je goed zit. De moderne boekhoudsoftware is gebouwd door professionals die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van veilige systemen voor financiële instellingen, zoals banken. Er wordt bovendien standaard gewerkt met een gecertificeerde SSL-connectie voor dataverkeer. Het strikte wachtwoordbeleid en de ultraveilige clouddiensten van Microsoft Azure zijn slechts een paar voorbeelden van de strenge veiligheidseisen die Myfinance stelt.

Kortom: de voorwaarden die Myfinance aan veiligheid stelt liggen op zijn minst op hetzelfde niveau als dat van Nederlandse banken. Je financiële gegevens zijn daardoor zelfs veiliger bij Myfinance dan op je eigen computer. 

Integratie met je bedrijfsprocessen

Met Myfinance kun je een aantal belangrijke bedrijfsprocessen en -applicaties eenvoudig en efficiënt integreren. Of je nu op zoek bent naar een manier om je facturatie, salarisadministratie of CRM-systeem te optimaliseren, Myfinance biedt de perfecte oplossing met een compleet online boekhoudpakket. Dankzij de naadloze integratie van Myfinance maak je je bedrijfsprocessen eenvoudig geautomatiseerd, waardoor je nog effectiever kunt werken. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Online boekhouden met handige app!

Met Myfinance kun je op elk moment, overal en op elk device je boekhouding up-to-date houden. Met de handige mobiele app scan je snel en eenvoudig bonnetjes in en de desktopversie is ideaal voor onder andere het inboeken van je facturen. Op deze manier biedt Myfinance de perfecte combinatie van mobiliteit en productiviteit. Het traditionele papieren systeem voor je boekhouding kun je dan ook achterwege laten, want met Myfinance ben je ervan verzekerd dat al je financiële gegevens veilig opgeslagen en altijd toegankelijk zijn.

Je boekhouding volledig uitbesteden

Je hebt bij Myfinance de volledige vrijheid om zelf te bepalen welke manier van boekhouden voor jou de beste is. Het uitgangspunt is het vaste, lage all-in-one tarief voor online boekhouden. Wil je nog een stap verder gaan en nóg minder moeite kwijt zijn aan je financiële administratie? Dan is het ook mogelijk om je boekhouding volledig uit te besteden bij Myfinance. Met een eigen boekhouder bespaar je maximaal tijd en weet je zeker dat je financiën goed geregeld zijn. Voor een vast maandtarief heb je dan boven op alle standaardfunctionaliteiten een vaste boekhouder en krijg je persoonlijk boekhoudkundig advies.

De voordelen van online boekhouden bij Myfinance

Myfinance is dus om verschillende redenen dé keuze van zzp’ers en kleine bedrijven voor online boekhouden. De grootste voordelen van online boekhouden bij Myfinance opgesomd:

✅ Eenvoudig te gebruiken interface;
✅ Automatisering van dagelijkse boekhoudtaken;
✅ Altijd en overal inzicht in je financiële gegevens;
✅ Naadloze integratie met andere bedrijfsapplicaties;
✅ Tijdbesparing en hogere efficiëntie;
✅ Veilige opslag van je financiële gegevens;
✅ Gebruiksvriendelijke rapportagefuncties;
✅ Betaalbare, op maat gemaakte abonnementsopties;
✅ Behulpzame klantenservice;
✅ Mogelijkheid van het volledig uitbesteden van je boekhouding.

Myfinance reviews: wat zeggen anderen?

Ook op de reviewsites blinkt Myfinance uit op verschillende vlakken. Klanten waarderen vooral hoe overzichtelijk en gebruiksvriendelijk het programma voor online boekhouden is. Ook het gemak van de btw-aangifte is een groot pluspunt voor ondernemers die Myfinance gebruiken. Alles staat ruim op tijd netjes klaar voor de aangifte, waardoor je er zelf nog maar weinig aan hoeft te doen. Wat ook opvalt is dat de klantenservice erg wordt gewaardeerd onder gebruikers. Als er iets onduidelijk is, word je altijd snel, vriendelijk en goed geholpen. 

Het programma scoort hoog op functionaliteit en gebruiksgemak voor een zeer lage prijs ten opzichte van andere boekhoudsoftware. Je maakt al vanaf slechts €10 per maand gebruik van alle functies die Myfinance biedt voor online boekhouden. Twijfel je nog? Dan heb ik goed nieuws voor je: je kunt Myfinance nu namelijk kosteloos uitproberen.

Probeer Myfinance met een gratis proefabonnement!

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en betaalbare oplossing voor jouw boekhoudbehoeften, dan is Myfinance de beste keuze voor jou. Of je nu een eenvoudig programma voor je eenmanszaak zoekt of juist een meer geavanceerde oplossing voor je groeiende bedrijf, Myfinance heeft de juiste tools beschikbaar. Hiermee ben je gerust dat je je financiën altijd op orde hebt, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. Sluit nu een gratis proefabonnement en ervaar je de voordelen van Myfinance geheel vrijblijvend!

In 3 korte stappen sluit je het gratis proefabonnement af:

Klik op “Ja, start de gratis proefperiode”

Ga naar het blok “Zelf starten met boekhouden?” en klik op de button eronder om de gratis proefperiode aan te vragen.

Vul je e-mailadres in

Nadat je je e-mailadres hebt ingevuld, krijg je een wachtwoord toegewezen waarmee je toegang hebt tot je gratis account.

Begin direct met gratis boekhouden!

Je kunt gelijk aan de slag gaan, er zijn geen verplichtingen en je hoeft niet je betaalgegevens in te vullen.

Meest gestelde vragen over Myfinance

Hopelijk heb je een goed beeld gekregen van hoe Myfinance werkt en wat jij er als ondernemer allemaal mee kunt. Heb je toch nog vragen over online boekhouden? Lees hieronder dan de meest gestelde vragen over de boekhoudsoftware van Myfinance.

1. Hoe vind ik de beste goedkope boekhoudsoftware?

De zoektocht naar de beste goedkope boekhoudsoftware kan overweldigend zijn met zo veel opties op de markt. Houd rekening met de functies die je nodig hebt en check of ze beschikbaar zijn in het boekhoudpakket. Controleer ook of je de software kan integreren met andere bedrijfsapplicaties die je al gebruikt. Lees vervolgens de beoordelingen van andere gebruikers en kijk of de software aan hun verwachtingen voldoet. Zorg er als laatste voor dat de software een goede klantenservice heeft, zodat je snel hulp krijgt bij eventuele problemen. Door deze factoren in gedachten te houden, kun je erop vertrouwen dat je de beste goedkope boekhoudsoftware vindt die aan jouw behoeften en budget voldoet.

2. Kan online boekhouden gratis?

Ja, er zijn gratis online boekhoudoplossingen beschikbaar, maar die zijn meestal niet de beste keuze. Gratis boekhoudprogramma’s zijn vaak beperkt in hun functionaliteiten en geven niet altijd de inzichten en beveiliging die je nodig hebt voor je boekhouding. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een betrouwbare, uitgebreide en toch voordelige online boekhoudoplossing, zoals Myfinance. Hiermee zorg je ervoor dat je je financiële gegevens op een efficiënte, veilige en betrouwbare manier beheert. Myfinance is gratis uit te proberen met een proefabonnement.

3. Waarom zou ik kiezen voor Myfinance voor online boekhouden?

Het alles-in-één platform van Myfinance helpt je om je inkomsten en uitgaven te bewaken en je bedrijfsresultaten continu live bij te houden. Myfinance biedt talloze voordelen voor online boekhouden. Met een eenvoudig te gebruiken interface en automatisering van dagelijkse boekhoudtaken bespaar je tijd en energie. Bovendien is er een integratie met andere bedrijfsapplicaties. De beveiliging van je financiële gegevens is van de hoogste klasse en de software is bewezen effectief in het verbeteren van je boekhoudprocessen. Met Myfinance krijg je een professioneel en effectief boekhoudprogramma voor een betaalbare prijs.

4. Is online boekhouden veilig?

Als je kiest voor betrouwbare, professionele boekhoudsoftware, weet je zeker dat online boekhouden veilig is. Check bij online boekhoudsoftware altijd van tevoren of de veiligheid goed gewaarborgd is. Myfinance stelt de hoogste eisen aan de beveiliging van je financiële gegevens, met regelmatige controles en updates. Bovendien worden al je gegevens opgeslagen op beveiligde servers en gebruikt Myfinance SSL-certificaten voor de encryptie van gegevens. Dus als je kiest voor Myfinance, kun je er zeker van zijn dat jouw financiële gegevens altijd veilig zijn.

Artikel uit de categorie:
Eigen bedrijf starten

1 Reacties op "Online boekhouden wordt kinderspel met Myfinance!"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos