• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Advocaat ondernemingsrecht nodig? Ontvang gratis 4 offertes! 

ingovandriel
  | 
21 februari 2023

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijf te beschermen en te laten groeien. Maar wat doe je als je te maken krijgt met juridische kwesties? Een advocaat ondernemingsrecht kan je de weg wijzen ,door de complexe wetgeving en procedures die bij het runnen van een bedrijf komen kijken. Bij Advocatuur Nederland vraag je vrijblijvend 4 gratis offertes aan van geselecteerde professionals in jouw regio. Benieuwd waarom je als ondernemer een advocaat ondernemingsrecht nodig hebt en hoe Advocatuur Nederland je kan helpen de perfecte match te vinden? Lees dan verder!

Wanneer als ondernemer een advocaat inschakelen?

Dat is een vraag die veel ondernemers zichzelf stellen. Het is begrijpelijk dat je als ondernemer niet altijd aan juridische zaken denkt, maar wanneer er dan toch een keer een juridisch geschil ontstaat, kan dit grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Een geschil kan leiden tot hoge kosten, imagoschade en in het ergste geval zelfs tot het faillissement van je bedrijf. 

Rechtshulp van een advocaat ondernemingsrecht of bedrijfsrecht kan hierin het verschil maken. Hij of zij heeft de kennis en ervaring om je bij te staan in het geval van een geschil en kan je adviseren om dit in de toekomst te voorkomen. Het inschakelen van een advocaat voor ondernemers kan op deze manier een verstandige investering zijn voor de toekomst van je bedrijf.

Zonder advocaat naar de rechtbank

Zonder advocaat naar de rechtbank gaan is als een kapitein zonder kaart en kompas de zee op gaan. Het kan goed gaan op rustige wateren, maar als er plotselinge stormen opsteken of er onverwachte obstakels op de route verschijnen, dan is de kans groot dat het schip strandt. Een advocaat ondernemingsrecht kan fungeren als jouw ervaren navigator, met de kennis en expertise om je bedrijf veilig door alle uitdagingen en risico’s van het juridische landschap te loodsen en de koers te bepalen richting succes.

Een advocaat voor ondernemers kan je bijstaan en juridisch advies geven in de vaak complexe wereld van het recht, zodat je je als ondernemer op je bedrijf kunt blijven richten. Door een advocaat voor je bedrijf in te schakelen, vermijd je niet alleen onnodige risico’s, maar vergroot je ook de kans op een gunstige uitkomst in het geval van een juridisch geschil.

Rechtshulp van de juiste advocaat

Wellicht vraag je je vervolgens af: welke advocaat heb ik nodig? Met zoveel verschillende specialisaties en vakgebieden kan het moeilijk zijn om te bepalen welke advocaat de juiste is voor jouw situatie. Als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij het opstellen van arbeidscontracten of een kwestie rond ontslag, dan kan een advocaat arbeidsrecht je goed helpen. Is er daarentegen sprake van een herstructurering of een conflict tussen bestuurders, dan kun je juist beter bij een advocaat ondernemingsrecht aankloppen. 

Het is hoe dan ook van cruciaal belang om de juiste advocaat te vinden voor jouw specifieke situatie. Advocatuur Nederland kan je hierbij helpen door je in contact te brengen met geselecteerde advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in ondernemingsrecht. Zij kunnen je snel en efficiënt adviseren en bijstaan bij elke juridische kwestie die je als ondernemer tegenkomt.

Rechtshulp van een advocaat ondernemingsrecht

Een advocaat ondernemingsrecht biedt rechtshulp aan ondernemers bij juridische zaken die verband houden met hun onderneming. Dit kan variëren van het opstellen van contracten en algemene voorwaarden tot het bijstaan in geschillen met leveranciers, klanten of werknemers. Voorbeelden van zaken waarbij rechtshulp van een advocaat bedrijfsrecht (ondernemingsrecht) van pas kan komen:

 • Het oprichten van een BV of NV;
 • Het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden;
 • Geschillen met leveranciers, klanten of werknemers;
 • Fusies en overnames;
 • Aansprakelijkheidskwesties;
 • Het begeleiden van faillissementen of surseances van betaling;
 • Geschillen met de Belastingdienst;
 • Het beschermen van intellectueel eigendom (bijv. merkregistratie).

Advocatuur Nederland

Een handige en snelle manier om in contact te komen met de juiste advocaat voor ondernemers is via Advocatuur Nederland. Dit bedrijf brengt particulieren en bedrijven op een eenvoudige wijze in contact met passende advocaten in de regio, door het bieden van een modern en transparant advocatenplatform. Met behulp van slimme software koppelt Advocatuur Nederland jouw juridische vraagstuk aan de best passende advocaat. Het netwerk bestaat uit advocaten die zich hebben gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zodat je verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige, juridische ondersteuning.

Laagdrempelige toegang tot rechtshulp

De missie van Advocatuur Nederland is om de toegang tot rechtshulp te verbeteren en drempels te verlagen. Zo hoeven ondernemers niet langer te worstelen met juridische vraagstukken. Bij aanvraag van een advocaat voor ondernemers, ontvang je gratis 4 offertes van geselecteerde professionals. Advocatuur Nederland is gespecialiseerd in het werven van nieuwe klanten voor advocaten en het helpen van ondernemers door hen te koppelen aan iemand die écht goed kan helpen. 

Meer dan 11.000 aangesloten advocaten 

De meer dan 11.000 advocaten die bij Advocatuur Nederland zijn aangesloten, hebben volledige controle over hun werkgebied en kunnen zelf beslissen hoeveel aanvragen ze willen ontvangen en wanneer ze deze willen ontvangen. Hierdoor kunnen zij de regio waarin ze werkzaam zijn uitbreiden of verkleinen en het aantal offerteaanvragen verhogen of verlagen. Het gevolg is dat zij hun werkzaamheden kunnen afstemmen op hun eigen voorkeuren en capaciteiten. Als klant weet je zo zeker dat het aanbod van advocaten altijd up-to-date is en dat je gegarandeerd een geschikte professional voor jouw juridische kwestie vindt.

De diensten van Advocatuur Nederland

De belangrijkste functie van Advocatuur Nederland is het samenbrengen van vraag en aanbod als het gaat om juridische kwesties. Als ondernemer kun je er eenvoudig de juiste advocaat bedrijfsrecht vinden om je bij te staan. Advocatuur Nederland biedt de volgende diensten aan ondernemers:

✅ Een database van meer dan 11.000 advocaten in Nederland;

✅ Slimme software die geschikte advocaten aan jouw aanvraag koppelt;

✅ De mogelijkheid tot het aanvragen van een second opinion;

✅ Een informatieve kennisbank over verschillende juridische onderwerpen.

Hieronder lees je meer over de verschillende diensten die Advocatuur Nederland biedt aan zowel ondernemers als particulieren.

1. Zelf een passende advocaat zoeken

Bij Advocatuur Nederland zijn meer dan 11.000 Nederlandse advocaten aangesloten. Als je gericht gaat zoeken naar een geschikte advocaat ondernemingsrecht of advocaat bedrijfsrecht voor jouw zaak, dan klik je simpelweg op ‘vind advocaat’. Vervolgens kun je de resultaten van je zoekopdracht filteren op woonplaats, provincie en rechtsvorm. Als je op een van de advocatenkantoren uit de resultaten klikt, krijg je alle contactgegevens te zien en kun je direct kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen.

2. Gratis meerdere offertes van passende advocaten ontvangen

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Vraag dan via Advocatuur Nederland rechtstreeks een offerte aan bij meerdere advocaten, zodat je zelf op je gemak de juiste keuze kunt maken. Hiervoor ga je naar ‘vraag direct offertes aan’. Bij je offerteaanvraag geef je aan of het om een particuliere of zakelijke kwestie gaat, selecteer je binnen welk rechtsgebied je een advocaat zoekt en kies je de wijze van declareren. Nadat je je zaak hebt omschreven vul je de aanvullende gegevens in en verstuur je je aanvraag. 

De software van Advocatuur Nederland analyseert elke aanvraag die binnenkomt en zorgt ervoor dat deze direct wordt doorgestuurd naar de advocaten die het beste bij de aanvraag passen. Je ontvangt vervolgens maar liefst 4 offertes van geschikte advocaten in jouw regio in je inbox. 

3. Second opinion aanvragen

Naast het vinden van de juiste advocaat, biedt Advocatuur Nederland aanvullende diensten aan. Als je twijfelt over het advies van je huidige advocaat of als je bevestiging wilt van je zaak, is het via Advocatuur Nederland mogelijk om een second opinion aan te vragen over een juridisch vraagstuk. Dit kun je doen door offertes aan te vragen en bij de beschrijving van de zaak in te vullen dat het om een second opinion gaat. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt.

4. Kennisbank

Tot slot kun je bij Advocatuur Nederland gebruikmaken van de online kennisbank met praktische informatie over verschillende rechtsgebieden en juridische vraagstukken waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Door gebruik te maken van deze kennisbank, kun je veel informatie en tips vinden die relevant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Door je goed in te lezen in relevante onderwerpen, ben je beter in staat om juridische problemen te voorkomen of om er snel op te reageren wanneer ze zich voordoen.

Advocatuur Nederland reviews en ervaringen

Advocatuur Nederland heeft al vele klanten geholpen bij het vinden van de juiste advocaat op het gebied van ondernemingsrecht. Uit de positieve reviews die ze hebben ontvangen, blijkt dat de service snel en efficiënt is en dat er snel een goede match wordt gevonden tussen de aanvrager en de advocaat. Ondernemers geven onder andere aan dat het zelf vinden van een advocaat voor hun bedrijf een stuk lastiger dan gedacht bleek, maar met de hulp van Advocatuur Nederland was een advocaat inschakelen wel snel geregeld.

Bespaar tijd en geld bij het vinden van de juist advocaat

Met Advocatuur Nederland bespaar je tijd en moeite bij het zoeken naar de juiste advocaat. Als ondernemer kan het vinden van een advocaat vaak lang duren en veel frustratie opleveren. Door gebruik te maken van de diensten van Advocatuur Nederland hoef je alleen maar een aanvraagformulier in te vullen en te wachten op de offertes van geschikte advocaten. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop geld. Door verschillende offertes te vergelijken krijg je namelijk de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de rechtshulp van een advocaat die je nodig hebt. 

Vraag vrijblijvend advocaat offertes aan!

Ben jij als ondernemer dus op zoek naar een goede advocaat voor jouw juridische kwestie? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van de diensten van Advocatuur Nederland. Via de website ontvang je vrijblijvend offertes van 4 geschikte advocaten in jouw regio. Met Advocatuur Nederland vind je daardoor zonder moeite de juiste advocaat ondernemingsrecht of bedrijfsrecht voor jouw specifieke juridische vraagstukken. Wacht niet langer en vraag vandaag nog gratis offertes aan voor een passende advocaat ondernemingsrecht!

Meest gestelde vragen over de advocaat ondernemingsrecht

Ben je benieuwd hoe een advocaat ondernemingsrecht jou kan helpen of heb je wellicht nog wat vragen over de diensten van Advocatuur Nederland? Hieronder lees je een aantal van de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden.

1. Hoe vind ik een geschikte advocaat voor mijn bedrijf?

Bij Advocatuur Nederland kun je gemakkelijk en snel geschikte rechtshulp van een advocaat inschakelen door gebruik te maken van de gratis offerteservice. Op basis van de beschrijving van jouw zaak, ontvang je binnen 24 uur offertes van meerdere advocaten. Hierdoor kun je verschillende opties vergelijken en de advocaat kiezen die het beste bij jouw situatie past.

2. Kan ik een second opinion aanvragen bij Advocatuur Nederland?

Ja, bij Advocatuur Nederland kun je een second opinion aanvragen door in de beschrijving van jouw zaak aan te geven dat het om een second opinion gaat. Je ontvangt dan offertes van advocaten die zeer bekwaam zijn in het desbetreffende rechtsgebied en die hun visie kunnen geven op jouw zaak.

3. Hoe weet ik dat ik een goede advocaat kies via Advocatuur Nederland?

De advocaten die zijn aangesloten bij Advocatuur Nederland zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast kun je gebruikmaken van de gratis offerteservice om meerdere advocaten bedrijfsrecht te vergelijken en zo de beste keuze te maken.

4. Wat kost de service van Advocatuur Nederland?

Gebruikmaken van de offerteservice van Advocatuur Nederland is gratis. De kosten voor de rechtshulp van je advocaat worden bepaald door de advocaat zelf en staan transparant vermeld in de offerte die je ontvangt. Dankzij een duidelijk beeld van de kosten, kom je niet voor verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

5. Wat voor informatie vind ik in de online kennisbank van Advocatuur Nederland?

In de online kennisbank van Advocatuur Nederland vind je praktische informatie over verschillende rechtsgebieden en juridische vraagstukken. Zo kun je bijvoorbeeld artikelen vinden over advocaat kosten, waarom een advocaat nodig is en hoe een eerste gesprek met een advocaat verloopt. De informatie is toegankelijk en begrijpelijk geschreven, zodat je een goed beeld krijgt van jouw rechten en plichten in een specifieke situatie.

Artikel uit de categorie:
Geen categorie

1 Reacties op "Advocaat ondernemingsrecht nodig? Ontvang gratis 4 offertes! "

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos