• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Juridisch advies nodig? MKBrecht is er voor ondernemers!

ingovandriel
  | 
21 februari 2023

Als ondernemer ben je altijd bezig met het runnen van je bedrijf. Maar hoe zit het eigenlijk met de juridische kant? Heb je je zaken wel op orde en ben je juridisch gezien voldoende beschermd? Juridische problemen kunnen lastig van aard zijn, daarom is het van groot belang om gedegen juridisch advies in te winnen. MKBrecht is een juridisch adviesbureau dat op maat gemaakte MKB rechtshulp voor ondernemers biedt. In dit artikel lees je waarom de juridische kant van ondernemen meer aandacht verdient en hoe juridisch advies van een betrouwbaar juridisch kantoor jou als ondernemer kan helpen. Meer weten? Je leest het hier!

De juridische kwesties van ondernemers

Het is bijna onvermijdelijk dat je als ondernemer ooit met juridische kwesties geconfronteerd wordt. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat een klant niet tevreden is over jouw geleverde diensten of dat juist één van je leveranciers niet volgens de afspraken handelt. Deze situaties kunnen tot vervelende geschillen leiden. Ook kunnen er onverhoopt geschillen ontstaan met werknemers die niet tevreden zijn over hun arbeidsvoorwaarden of er kunnen problemen voordoen met het (niet) nakomen van contracten. 

Voorbeelden van juridische vraagstukken

Ben je benieuwd naar welke juridische vraagstukken je als ondernemer zoal op je af kunt zien komen? 

  1. Geschillen met klanten, zoals bijvoorbeeld betalingsgeschillen of klachten over de geleverde diensten of producten;
  2. Geschillen met leveranciers, bijvoorbeeld als er niet op tijd geleverd wordt of als de geleverde producten niet voldoen aan de afspraken;
  3. Arbeidsrechtelijke conflicten met werknemers, bijvoorbeeld over ontslag, loonbetaling, arbeidsvoorwaarden, re-integratie of ziekteverzuim;
  4. Intellectueel eigendomsrechtelijke kwesties, zoals het beschermen van een merk, auteursrecht of octrooi;
  5. Ondernemingsrechtelijke kwesties, bijvoorbeeld bij het oprichten van een onderneming, fusies en overnames, of geschillen tussen vennoten of bestuurders;
  6. Belasting geschillen met de Belastingdienst over de berekening of betaling van verschuldigde belastingen.

Voorkom hoge kosten en schade aan je onderneming!

Juridische conflicten met werknemers, klanten of leveranciers kunnen leiden tot aanzienlijke kosten en zelfs reputatieschade. In het ergste geval word je als ondernemer aansprakelijk gesteld voor schade die je hebt veroorzaakt. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van juridische kopzorgen waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen. En deze problemen wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Precies daarom is juridisch advies zo belangrijk.

Het belang van juridisch advies

Een onderneming runnen is al uitdagend genoeg zonder dat je je nog zorgen hoeft te maken over het oplossen van deze juridische vraagstukken. Maar het feit is dat juridische problemen altijd op de loer liggen en dat deze situaties je bedrijf flink kunnen beschadigen als je niet op tijd ingrijpt. Het is daarom van groot belang om tijdig juridisch advies in te winnen en op maat gemaakte oplossingen te vinden voor juridische zaken met betrekking tot je onderneming.

Juridische problemen voorkomen én oplossen

Juridisch advies op maat kan je niet alleen helpen om potentiële problemen te voorkomen, maar ook om snel en effectief op te treden als er dan toch iets misgaat. Een juridisch adviesbureau kan jouw onderneming met de juiste, passende rechtshulp adequaat ondersteunen bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

Juridisch adviesbureau MKBrecht helpt ondernemers!

Zoek je een betrouwbaar en goed adviesbureau dat jou kan bijstaan? Door de vele aanbieders die je online tegenkomt, zie je misschien door de bomen het bos niet meer. MKBrecht is hét juridisch adviesbureau voor ondernemers. Het bureau heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke juridische dienstverlening en heeft al vele ondernemers geholpen met hun juridische kwesties. Wat MKBrecht uniek maakt, is de persoonlijke en praktische aanpak. Geen ingewikkelde juridische taal of onnodige procedures, maar heldere en begrijpelijke communicatie en pragmatische oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie. 

MKBrecht.nl is niet zomaar een juridisch adviesbureau. Het is een legal tech-bedrijf dat technologie inzet om efficiënt te kunnen werken en daarmee ondernemers ten volle van dienst kan zijn. De bedrijfsjuristen van MKBrecht zijn erop gebrand om ondernemend Nederland bij te staan met juridisch advies en dit om te zetten in heldere, juridische documenten. Het beste van twee werelden komt samen bij MKBrecht: het bedrijf vult het gat tussen de traditionele juristen en advocaten en de doe-het-zelf-oplossingen die het internet biedt. Zo krijg je als ondernemer de beste juridische ondersteuning met een moderne en efficiënte aanpak.

Juridisch advies voor kleine en grotere bedrijven

MKBrecht is er voor zowel kleine als grote ondernemingen en biedt onder andere ondersteuning en juridisch advies bij arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en incasso. Bij MKBrecht staan de belangen van de ondernemer altijd voorop en wordt er gewerkt aan een langdurige en vruchtbare relatie met de cliënt. Kortom, met MKBrecht ben je verzekerd van juridisch advies op maat en een betrouwbare partner die jouw bedrijf helpt groeien en bloeien.

MKB rechtshulp voor ondernemend Nederland

Bij MKBrecht begrijpen ze als geen ander dat je als ondernemer op zoek bent naar een betrouwbare partner die je kan bijstaan bij het oplossen van juridische vraagstukken. Of je nu op zoek bent naar juridisch advies in Amsterdam, juridisch advies in Eindhoven of elders in Nederland, MKBrecht biedt jou als ondernemer overal toegankelijk en persoonlijk juridisch advies. Het maakt dus niet uit waar je bedrijf zich bevindt. MKBrecht staat klaar om je te helpen bij het oplossen van jouw juridische kwesties.

De diensten van MKBrecht.nl

MKBrecht biedt een breed scala aan diensten aan, om ondernemers te helpen bij hun juridische vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een juridisch document, het beoordelen van contracten of juridisch advies over arbeidsrecht, ondernemingsrecht en incassozaken.

Het bureau geeft niet alleen deskundig juridisch advies en MKB rechtshulp, maar ook praktische ondersteuning bij de implementatie van oplossingen die specifiek zijn toegesneden op jouw bedrijf. Bij MKBrecht krijg je dus zowel antwoorden op je juridische vragen als praktische handvatten om te groeien en te bloeien als ondernemer. Bovendien houdt MKBrecht rekening met de veranderende wet- en regelgeving en wordt er proactief meegedacht over toekomstige ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op jouw onderneming. 

1. Juridisch advies

De ervaren juristen van MKBrecht hebben allemaal hun eigen expertise, zodat ze jou als ondernemer binnen het betreffende rechtsgebied perfect kunnen helpen. Ze bieden deskundig en praktisch juridisch advies over diverse juridische vraagstukken, zoals contractenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. 

2. Geavanceerde juridische technologie

MKBrecht.nl maakt gebruik van innovatieve software die je onderneming scant op mogelijke juridische risico’s. Zo weet je precies waar je aan toe bent en welke stappen je kunt nemen om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.

3. Contracten op maat

Daarnaast kan juridisch adviesbureau MKBrecht je helpen bij het opstellen van diverse soorten contracten, zoals arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden en overeenkomsten met leveranciers of klanten. Zo weet je zeker dat je juridisch goed beschermd bent en je zaken op orde hebt.

4. Geschillenbeslechting

Als er geschillen ontstaan met bijvoorbeeld werknemers, klanten of leveranciers, kunnen de specialisten van MKBrecht je vakkundig bijstaan door het bieden van professionele MKB rechtshulp. Hierbij wordt altijd gezocht naar een passende oplossing die zowel juridisch als praktisch het meest gunstig is.

Ook legal coaching behoort tot de mogelijkheden die MKBrecht biedt. Hierbij word je geholpen bij het opzetten van een juridisch beleid voor je onderneming, zodat je beter voorbereid bent op eventuele juridische uitdagingen in de toekomst. De aangewezen juristen van MKBrecht zijn zeer ervaren op het gebied van zowel ondernemingsrecht als bedrijfsrecht en zijn je hierbij dan ook graag van dienst.

6. Starterspakketten

MKBrecht.nl biedt verschillende starterspakketten aan waarmee je als ondernemer verzekerd bent van deskundig, juridisch advies. Ook geef je hiermee eenvoudig het opstellen van juridische documenten uit handen.

Waarom kiezen voor juridisch advies van MKBrecht.nl? 

Het op tijd inschakelen van juridisch advies op maat, is van groot belang voor de continuïteit en groei van je bedrijf. MKBrecht biedt als juridisch adviesbureau de expertise, het inzicht en de pragmatische aanpak die elke ondernemer goed kan gebruiken. De ervaren juristen begrijpen als geen ander welke juridische valkuilen ondernemers tegen kunnen komen en helpen je graag om deze te vermijden. Bovendien kun je rekenen op snelle en heldere communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw zaak. 

Kies daarom voor juridisch advies van MKBrecht.nl en verzeker jezelf van de volgende voordelen:

✅ Persoonlijk en op maat gemaakt advies;

✅ Juridisch adviesbureau met meer dan 20 jaar ervaring;

✅ Een praktische en toegankelijke benadering;

✅ Juristen die jouw taal spreken, zonder overbodig jargon;

✅ Zowel telefonisch als digitaal goed bereikbaar;

✅ Brede expertise in verschillende juridische gebieden;

✅ Vlotte en heldere communicatie met duidelijke voortgangsinformatie;

✅ Proactief en meedenkend bij veranderende wet- en regelgeving;

✅ Vaste, lage tarieven die juridisch advies voor elke ondernemer betaalbaar maken.

Met deze voordelen heb je gegarandeerd een betrouwbare partner die meedenkt en zich inzet voor jouw bedrijf.

MKBrecht reviews: wat zeggen andere ondernemers?

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met MKBrecht? Dit juridisch advies bureau staat bekend om haar persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij klanten. Dat blijkt ook uit de vele positieve MKBrecht reviews die je op het internet kunt vinden. Zo prijzen ondernemers de snelle en heldere communicatie, het deskundige en praktische advies en de proactieve benadering van de ervaren juristen. Klanten voelen zich gehoord en serieus genomen en waarderen het feit dat MKBrecht zich altijd volledig inzet voor hun zaak. 

Kortom, MKBrecht is niet voor niets dé partner voor ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbaar en professioneel juridisch advies.

Plan een gratis adviesgesprek in

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die MKBrecht jouw onderneming te bieden heeft? Wacht dan niet langer en ontvang juridisch advies gratis online met een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit kosteloze gesprek van 20 à 30 minuten kun je je juridische vraagstukken voorleggen aan een jurist, je wensen bespreken en ontdekken hoe MKBrecht jouw bedrijf juridisch naar een hoger niveau kan tillen. Op die manier kom je zelf te weten hoe een juridisch adviesbureau jouw onderneming kan ondersteunen en wat een jurist voor jouw specifieke situatie kan betekenen. Je plant dit intakegesprek volledig kosteloos en vrijblijvend in, dus je zit nog nergens aan vast!

Meest gestelde vragen over juridisch advies

Heb je nog vragen over juridisch advies, de diensten van MKBrecht of andere zaken die met juridische kwesties van ondernemers te maken hebben? Lees dan hieronder een aantal van de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden.

1. Waarom heb ik als ondernemer juridisch advies nodig?

Als ondernemer krijg je te maken met allerlei juridische zaken, zoals contracten, arbeidsrecht, aansprakelijkheid en intellectueel eigendom. Het is belangrijk om deze zaken goed te regelen om conflicten en problemen te voorkomen. Juridisch advies kan je helpen bij het in kaart brengen van de juridische risico’s en het opstellen van juridische documenten.

2. Wat onderscheidt MKBrecht van andere juridisch advies bureaus?

MKBrecht is een legal tech en maakt gebruik van moderne technologie om efficiënt te werken en de kosten laag te houden. Daarnaast werkt MKBrecht met bedrijfsjuristen die zich richten op ondernemers en hun specifieke juridische problemen. MKBrecht biedt laagdrempelige juridische hulp, zonder ingewikkelde contracten of abonnementen.

3. Wat is het verschil tussen juridisch advies en MKB rechtshulp?

Juridisch advies richt zich op het voorkomen van problemen en het opstellen van juridische documenten. Rechtshulp is gericht op het oplossen van juridische geschillen. MKBrecht biedt beide diensten aan: juridisch advies om problemen te voorkomen en rechtshulp om problemen op te lossen.

4. Hoe gaat MKBrecht om met vertrouwelijke informatie?

MKBrecht gaat zeer zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie van klanten. Alle medewerkers van MKBrecht hebben een geheimhoudingsplicht en er wordt gewerkt met beveiligde systemen en protocollen, om de veiligheid van de gegevens van jouw onderneming goed te waarborgen.

5. Hoe kan ik een gratis adviesgesprek aanvragen bij MKBrecht?

Op de website van MKBrecht kan je via een online formulier een gratis adviesgesprek aanvragen. Je plant dan een moment in waarop je aan een bedrijfsjurist al je vragen rondom juridische onderwerpen kunt stellen. Er zijn geen verplichtingen of kosten verbonden aan het adviesgesprek. Het gesprek zal 20 tot 30 minuten in beslag nemen, is volledig gratis en je zit nog nergens aan vast. Probeer het dus gewoon eens!

Artikel uit de categorie:
Geen categorie

1 Reacties op "Juridisch advies nodig? MKBrecht is er voor ondernemers!"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos