• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Waardevolle adressenbestanden kopen zonder moeite? Ad Hoc Data helpt!

ingovandriel
  | 
27 januari 2023

Als ondernemer is het van groot belang om in contact te zijn met je doelgroep. Maar hoe bereik je de juiste mensen op het juiste moment? Een adressenbestand opbouwen is noodzakelijk, maar geen taak waar je als ondernemer op zit te wachten. Die tijd en energie steek je liever in écht belangrijke zaken voor je onderneming. Door adressenbestanden te kopen bij Ad Hoc Data, bespaar je jezelf als ondernemer een hoop kosten en moeite. Met de effectieve, gebruiksvriendelijke tools kun je eenvoudig een waardevolle database opzetten. Ontdekken wat Ad Hoc Data voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees maar mee!

Wat zijn adressenbestanden?

Een adressenbestand is een verzameling bedrijfsgegevens van bedrijven die binnen jouw doelgroep vallen en samen een waardevolle database vormen. Deze bedrijven lopen uiteen van potentiële klanten tot leveranciers of zakelijke partners. Het adressenbestand bevat vaak de naam, het adres, het telefoonnummer en het e-mailadres van de contactpersonen. Soms bevat ze ook informatie over de functie van een contactpersoon binnen het bedrijf, de branche of zelfs inkomensgegevens.

Een zakelijke database is onmisbaar voor elke ondernemer die wil groeien. Met een relevant adressenbestand heb je de mogelijkheid om gericht te communiceren met potentiële klanten en partners. Hierdoor kun je je marketing- en salesinspanningen beter inzetten en groei realiseren.

De voordelen van adressenbestanden

Een groot voordeel van adressenbestanden is dat je je klanten beter leert begrijpen en segmenteren. Hierdoor kun je gerichte aanbiedingen doen en de klanttevredenheid verhogen. Adressenbestanden bieden daarnaast de mogelijkheid om de concurrentie in de gaten te houden en trends te signaleren. Door te weten wat er speelt in de markt, kun je je onderneming aanpassen met het oog op de toekomst.

Zelf adressenbestanden opbouwen

Voor bedrijven en ondernemers is een actueel en compleet adressenbestand een prioriteit. Het zelf opbouwen van een zakelijke database kan echter een lastige en tijdrovende taak zijn. Er moet veel informatie verzameld en georganiseerd worden en het is belangrijk om de gegevens up-to-date te houden. Daarnaast moet er een geschikt systeem gevonden worden waarmee je al deze gegevens kunt beheren.

Zakelijke database opzetten

Een zakelijke database aanleggen kost je als ondernemer niet alleen veel tijd, maar ook veel moeite. Het is zonde als dit ten koste gaat van de tijd die je kunt besteden aan je eigenlijke onderneming en het uitvoeren van jouw core business. Het opbouwen van een goed adressenbestand is een noodzakelijk karwei voor succesvol ondernemen, maar het is niet iets waar je als ondernemer nu echt op zit te wachten.

Ad Hoc Data: adressenbestand kopen voor jouw onderneming

Ad Hoc Data biedt een oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar waardevolle en vooral relevante adressenbestanden voor hun bedrijf. Het platform is speciaal ontworpen voor ondernemers en vormt een eenvoudige manier om een adressenbestand te kopen en te beheren. Ad Hoc Data heeft daarnaast een aantal unieke functionaliteiten, zoals een handige zoekfunctie en de mogelijkheid om gegevens te importeren en exporteren.

Dankzij de actuele en zeer extensieve dataset van organisaties en bedrijven, kun je een database aanleggen die jouw bedrijf efficiënter laat werken om je doelgroep effectiever te bereiken.

Waarom Ad Hoc Data interessant is voor jouw bedrijf

Ad Hoc Data is dé partner die jou kan helpen bij groei, sales, marketing, marktanalyse, bedrijfsoptimalisatie en ontwikkeling binnen de zakelijke markt. Dankzij vele jaren ervaring binnen de B2B-markt biedt het platform de beste ondersteuning van marketing- en salesacties en doelgroepenanalyses. Bij Ad Hoc Data profiteer je niet alleen van een gebruiksvriendelijk adressenbestand programma en uitmuntende persoonlijke service, maar ben je ook verzekerd van een zeer concurrerende prijs als je adressen koopt.

De voordelen van Ad Hoc Data in het kort

✅ Waar voor je geld: het scherpste tarief in de markt;

✅ Klanten waarderen de dienst met een 4,8 van 5 op Trustpilot;

✅ Met meer dan 15.000 tevreden klanten in Nederland en België mag Ad Hoc Data een succesvol en gerenommeerd bedrijf genoemd worden;

✅ Heldere taal en transparantie staat voorop;

✅ Adressenbestanden voor talloze uiteenlopende doelgroepen;

✅ Meer dan genoeg interessante onderwerpen waarover je kunt communiceren met je doelgroep.

Ad Hoc Data

Alléén adressenbestanden die interessant zijn voor jou

Adressenbestanden kopen is een efficiënte manier om als ondernemer snel te groeien en nieuwe klanten aan te trekken. Bij Ad Hoc Data selecteer je zelf welke data van bedrijven in Nederland interessant is voor jouw onderneming. In tegenstelling tot andere aanbieders, biedt het platform géén grove selectie waaruit je zelf nog een kritische selectie moet maken. In plaats daarvan kun je relevante adressen kopen die continu worden bijgewerkt, zodat je altijd up-to-date gegevens hebt.

Daarnaast heb je de optie om contactpersonen met specifieke functies binnen het bedrijf te selecteren. Zo kun je gericht communiceren met de juiste persoon. Kies voor Ad Hoc Data en ontdek hoe eenvoudig het is om op hoog tempo te groeien met nieuwe klanten.

Adressenbestanden kopen met verschillende licenties

Bij Ad Hoc Data heb je de keuze uit verschillende opties als het gaat om adressen kopen. Met elke licentie ontvang je waardevolle, relevante data van bedrijven in Nederland die binnen jouw doelgroep vallen. De licenties verschillen op basis van het aantal gebruikers en het aantal leads. Kies de licentie die bij jou past en je krijgt direct een compleet beeld van de organisaties waarmee je zaken doet of wilt doen. De licenties helpen je om eenvoudig je doelgroep te bepalen. Sowieso heb je altijd direct toegang tot de meest recente gegevens.

Basis en pand datasets

Allereerst maakt Ad Hoc Data het onderscheid tussen de “Basis dataset” en de “Pand dataset” als je een adressenbestand wilt kopen. Met de Basis dataset selecteer je jouw zakelijke doelgroep op basis van de algemene bedrijfskenmerken. Met de Pand dataset zoek je ook op vestiging specifieke kenmerken van bedrijven. Het pandfilter vult het basispakket aan en is te verkrijgen tegen een toeslag.

Adressenbestanden met de licentie Specialist

De Specialist licentie is perfect voor kleinschalige bedrijven die op regelmatige basis kwalitatieve bedrijfsinformatie zoeken. Met 1 gebruiker en een maximum van 2.500 B2B leads per maand, profiteer je als kleinere onderneming van een adequaat adressenbestand. Toch behoefte aan meer leads? Verdubbel het aantal dan tegen een kleine meerprijs.

Adressenbestanden met de licentie Professional

Ligt de focus van jouw onderneming op B2B-doelgroepen van gemiddelde omvang? Met de Professional licentie krijg je een passend aanbod van bedrijfsadressen. 10.000 leads per maand en een maximum van 3 gebruikers maken het mogelijk om flexibel in te spelen op je doelgroep. Ook deze leads kun je verdubbelen tegen additionele kosten.

Adressenbestanden met de licentie Enterprise

Voor grotere bedrijven die zich richten op een omvangrijke markt, is de Enterprise licentie in het leven geroepen. Je maakt er gebruik van met maximaal 5 gebruikers en je hebt iedere maand toegang tot 50.000 relevante leads die je kunt opschalen tot een indrukwekkende 100.000 leads per maand.

Start vandaag nog met Ad Hoc Data en til je bedrijf naar een hoger niveau!

Ben jij er klaar voor om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Schakel Ad Hoc Data in als jouw partner bij het opbouwen en onderhouden van een kwalitatief hoogstaand adressenbestand. Met de verschillende licentiemogelijkheden profiteer je van een structurele en kostenefficiënte oplossing waar je veel groei uit kunt halen. Wacht niet langer en start vandaag nog met het selecteren van jouw zakelijke doelgroep!

Meest gestelde vragen over Ad Hoc Data

Heb je nog vragen over de diensten van Ad Hoc Data? Lees hieronder de meest gestelde vragen over adressen kopen, adressenbestanden filteren, een database opzetten en meer.

1.   Wat is een zakelijke database?

Een zakelijke database is een verzameling van gegevens die van belang is voor een onderneming, zoals contactgegevens van klanten en leveranciers, maar ook informatie over producten en diensten. Met een goede, zakelijke database selecteer je je doelgroep en kun je je marketing gericht targeten.

2.   Wat zijn de voordelen van het gebruik van Ad Hoc Data?

Ad Hoc Data biedt een eenvoudige manier om een adressenbestand op te bouwen en te beheren. Het platform biedt ook geavanceerde zoekfuncties en de mogelijkheid om gegevens te importeren en exporteren. Dit maakt het gemakkelijk om doeltreffende marketingcampagnes te organiseren en inzicht te krijgen in de prestaties van je bedrijf. Bovendien kun je adressenbestanden kopen die precies passen bij de omvang van jouw bedrijf en je doelgroep. Zo betaal je nooit te veel voor de diensten die je afneemt.

3.   Is het niet heel lastig en prijzig om Ad Hoc Data te gebruiken?

Nee, Ad Hoc Data is ontworpen om eenvoudig gebruikt te worden door ondernemers. Het platform biedt heldere instructies en functies die je helpen bij het opzetten en beheren van je adressenbestand. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bestaande adressenbestanden te importeren, zodat je niet ‘from scratch’ hoeft te beginnen met het verzamelen van gegevens. De prijs voor het gebruik van Ad Hoc Data is afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die je wilt opslaan en de functionaliteiten die je wilt gebruiken. De licenties zijn gebaseerd op het aantal leads per maand en het aantal gebruikers.

Artikel uit de categorie:
Starten

1 Reacties op "Waardevolle adressenbestanden kopen zonder moeite? Ad Hoc Data helpt!"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos