• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Rinkel: Dé zakelijke telefonie voor ondernemers van nu!

ingovandriel
  | 
27 maart 2023

Als ondernemer wil je altijd goed bereikbaar zijn voor je klanten, maar het is ook belangrijk om zakelijk en privé gescheiden te houden. Rinkel begrijpt dit als geen ander en biedt daarom een uitstekende oplossing voor jouw zakelijke telefonie. Met Rinkel ben je altijd bereikbaar via je vaste zakelijke nummer, maar dan doorgeschakeld naar je mobiel. Dit werkt op iedere mobiele telefoon en zorgt ervoor dat je privé- en zakelijk gescheiden houdt. Benieuwd naar de mogelijkheden van een vast nummer op je mobiel? Lees dan snel verder!

Zakelijke telefonie: een vast nummer op je mobiel

Goede bereikbaarheid wordt met de dag belangrijker. Klanten verwachten tegenwoordig direct contact, of het nu via telefoon, e-mail of chat is. Maar hoe houd je dat contact met klanten als je niet altijd op kantoor bent? Of als je veel onderweg bent? Dan kan het lastig zijn om snel te reageren op klantvragen en mis je wellicht belangrijke telefoontjes. Bovendien is het hebben van meerdere telefoons én een vaste telefoonlijn duur en onhandig. Een vast nummer op je mobiel is dan ook een ideale oplossing voor je zakelijke telefonie als ondernemer.

Rinkel biedt de oplossing voor ondernemers!

Met Rinkel maak je gebruik van een vast nummer op je mobiel. Hierbij heb je de keuze uit flexibele abonnementen voor zakelijke telefonie die aansluiten op jouw wensen. Je schakelt functies eenvoudig in of uit wanneer je dat wilt. Zo blijft je zakelijke telefonie volledig in eigen beheer. Met Rinkel ben je altijd bereikbaar op een vast zakelijk nummer – op al je apparaten, waar je ook bent!

Hoe werkt Rinkel precies?

Rinkel schakelt jouw vaste nummer(s) eenvoudig door naar je eigen mobiele telefoon of laptop. Dit betekent dat je inkomende oproepen rechtstreeks ontvangt op je eigen toestel, zonder dat je hiervoor een apart vast toestel nodig hebt. Voor deze verbinding wordt het eigen GSM-netwerk gebruikt en niet je internetverbinding (VoIP). Hierdoor bespaar je kosten én profiteer je van een veel stabielere verbinding dan bij VoIP.

Je start zowel inkomende als uitgaande oproepen eenvoudig via de Rinkel mobiele app of de Webphone. Dit betekent dat je altijd en overal bereikbaar bent voor je klanten en dat je snel en efficiënt kunt communiceren. Kortom: Rinkel maakt het mogelijk om je bereikbaarheid te optimaliseren, zonder dat je hiervoor dure en complexe zakelijke telefonie oplossingen nodig hebt.

10 voordelen van Rinkel voor ondernemers

Maar wat heb je hier nu precies aan als ondernemer? Of je nu net een eigen bedrijf gaat starten of al jarenlang van een vast zakelijk nummer gebruikmaakt, Rinkel biedt talloze voordelen voor zakelijke telefonie. Van een betere balans tussen werk en privé tot flinke kostenbesparingen. Ontdek 10 voordelen van Rinkel voor ondernemers!

1. Geen vast toestel nodig

Met Rinkel kun je een vast nummer gebruiken op je mobiele telefoon of laptop, zonder dat je daarvoor een vast toestel nodig hebt. Oftewel: je hebt altijd en overal toegang tot je zakelijke telefoonlijn. Met twee telefoonnummers op 1 telefoon kun je flexibeler werken en ben je altijd bereikbaar voor je klanten, waar je ook bent.

2. Professionele uitstraling

Door een vast nummer te gebruiken op je mobiel of laptop, zorg je voor een professionele uitstraling bij je klanten. En het mooie is: de beller merkt hiervan geen enkel verschil! Of je nu onderweg bent naar een afspraak of thuiswerkt, met Rinkel blijf je altijd professioneel en betrouwbaar overkomen naar relaties toe.

3. Bespaar op kosten

Met Rinkel bespaar je niet alleen op de kosten voor het aanschaffen en onderhouden van een vast toestel op kantoor, maar ook op de uitgaven voor een extra smartphone. Dat scheelt al snel zo’n €800,- per jaar per gebruiker! Je kunt namelijk gewoon zakelijk bellen met je privé telefoon, met behulp van de Rinkel app. 

4. Meer balans tussen werk en privé

Met een vast nummer op je mobiel hoef je niet langer continu bereikbaar te zijn op je privételefoon en heb je geen apart zakelijk 06-nummer nodig. Zo bepaal jij wanneer en waar je werkt en geniet je ongestoord van je vrije tijd. Dankzij Rinkel kun je je privé- en zakelijke leven beter scheiden en meer balans creëren tussen de twee.

Rinkel - zakelijke telefonie

5. Diverse telefooncentrale functies

Rinkel heb je de mogelijkheid om verschillende telefooncentralefuncties in te stellen, zoals een keuzemenu, wachtrij en openingstijden. Dit stelt je in staat om je bereikbaarheid én gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. Je beheert deze functies heel eenvoudig via je eigen online omgeving.

6. Antwoordapparaat inspreken

Wanneer je even niet bereikbaar bent, kun je met Rinkel een antwoordapparaat inspreken om inkomende oproepen netjes af te wijzen. Zo ben je niet langer een slaaf van je telefoon, maar weet je zeker dat oproepen goed opgevangen worden als je zelf even niet kunt opnemen.

7. Direct bereikbaar na bestellen

Na het bestellen van Rinkel ben je direct bereikbaar voor je klanten via je zakelijke nummer. Je bent dus geen extra tijd kwijt aan de implementatie en blijft voortdurend optimaal beschikbaar. Je zakelijke relaties merken ook niets van de overgang.

8. Gemakkelijk te beheren

Twee telefoonnummers op 1 iPhone of op een andere smartphone, dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het werkt eigenlijk heel simpel. Je beheert Rinkel gemakkelijk via je eigen online omgeving op je mobiel of laptop, waar je de telefooncentralefuncties en instellingen zelf kunt instellen en aanpassen. 

9. Duurzaam werken

Doordat je geen extra toestellen nodig hebt, bespaar je niet alleen op kosten, maar werk je ook een stuk duurzamer. Hierdoor is Rinkel niet alleen een slimme, maar ook een milieubewuste keuze voor ondernemers die kosten willen besparen. En dan zonder concessies te doen op de kwaliteit van hun zakelijke telefoonlijn, natuurlijk!

10. Gratis uitproberen

Je kunt Rinkel 7 dagen gratis uitproberen, zonder dat je ergens aan vastzit! De gratis proefperiode is geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. Hiermee ervaar je een week lang hoe het is om een vast nummer op je mobiel te hebben en hoeveel gemak dit jou als ondernemer biedt.

Wat zeggen anderen over zakelijke telefonie van Rinkel?

Rinkel groeit onwijs snel en wordt inmiddels al door meer dan 10.000 ondernemers gebruikt. En met een klanttevredenheidscijfer van 9+, kun je erop vertrouwen dat Rinkel een betrouwbare en effectieve oplossing is voor jouw zakelijke telefonie behoeften. 

Klanten die zakelijk mobiel vergelijken, kiezen voor Rinkel vanwege de goede service en de constante verbeteringen aan de diensten. De lage prijs wordt ook als een groot voordeel genoemd. Bovendien word je snel geholpen bij vragen en is de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam.

In slechts 3 stappen je nieuwe zakelijke nummer(s) aanvragen!

Bij Rinkel vraag je snel en gemakkelijk een nieuw vast nummer of zakelijk 06-nummer aan. In slechts 3 eenvoudige stappen ben je al bereikbaar voor je klanten: 

  1. Kies je telefoonnummer: allereerst kies je jouw ideale nummer, dat past bij jouw bedrijf en de uitstraling die je voor ogen hebt;
  2. Selecteer het abonnement: vervolgens selecteer je het abonnement dat het beste bij jouw zakelijke telefonie behoeften past;
  3. Direct bereikbaar: abonnement afgesloten? Dan ben je direct bereikbaar en kun je aan de slag! 

Het hele proces duurt slechts drie minuten en is daarmee snel en efficiënt geregeld. Geen gedoe meer met lange wachttijden of ingewikkelde procedures, maar snel en gemakkelijk overgaan op je nieuwe zakelijke nummer.

Stap over op dé zakelijke telefonie van deze tijd

Ben jij al overtuigd van alle voordelen die Rinkel jou als ondernemer biedt? Maak dan nu de overstap naar dé zakelijke telefonie van nu. Je kunt zowel een nieuw vast nummer aanvragen – waarbij het eerste nummer gratis is – als je eigen vaste nummer kosteloos behouden. En betaal je per jaar, dan ontvang je ook nog een aantrekkelijke korting tot wel 12%! Mocht je toch nog twijfels hebben, dan kun je Rinkel met een 7-daagse gratis proefperiode geheel vrijblijvend uitproberen. 

Dus waar wacht je nog op? Stap over op de nieuwe vorm van zakelijke telefonie en ontdek zelf waarom duizenden ondernemers al voor Rinkel hebben gekozen. Of je nu op zoek bent naar een vast nummer op je mobiel, meer flexibiliteit wilt of een betere werk-privé balans zoekt, Rinkel is de oplossing voor jou!

Meest gestelde vragen over Rinkel

Heb je nog vragen over het gebruik van een vast nummer op je mobiel? Lees hieronder de meest gestelde vragen over zakelijke telefonie van Rinkel.

1. Kan ik ook whatsappen met mijn zakelijk 06-nummer van Rinkel?

Alle zakelijke 06-nummers en vaste nummers van Rinkel (met uitzondering van 088-nummers) zijn ook te gebruiken met WhatsApp. Je koppelt het nummer eenvoudig aan WhatsApp Business via de app en je kunt gelijk beginnen met appen! 

2. Hoe kan ik mijn telefoon doorschakelen met Rinkel?

Met Rinkel hoef je je geen zorgen te maken over hoe je telefoon doorschakelen werkt. Je hoeft alleen bij de aanvraag de telefoonnummers in te vullen waar het om gaat. Rinkel regelt de rest voor je. Zakelijke oproepen worden doorgeschakeld naar je eigen mobiele telefoon, zodat je altijd en overal bereikbaar bent voor je klanten.

3. Kan ik met de zakelijke telefonie van Rinkel mijn nummer behouden?

Ja, met Rinkel kun je zowel een nieuw zakelijk telefoonnummer aanvragen als je bestaande nummer behouden. Kies bij je aanvraag kosteloos voor nummerbehoud. Zo maak je gebruik van je vertrouwde, vaste nummer op je mobiel voor al je zakelijke communicatiedoeleinden.

Artikel uit de categorie:
Sales

0 Reacties op "Rinkel: Dé zakelijke telefonie voor ondernemers van nu!"

Geef een reactie op dit artikel

© 2024 Oogvoorondernemers. - Powered by Maatos